Posle operacije sam izgubio ejakulaciju

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
neostvareni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 19, 2013 4:48 pm

Posle operacije sam izgubio ejakulaciju

Post od neostvareni »

Hteo bih da Vam iznesem svoj veliki strah da necu moci imati jos dece.Naime,imam 48 godina,dvoje dece.Pre 10 godina sam operisao tumor debelog creva( srecom izgleda na vreme jer nemam vise zdravstvenih posledica) ali moj problem je taj sto sam prilikom te operacije izgubio ejakulaciju.Nemam problem sa erekcijom niti sa orgazmom .Sada zivim sa meni najboljom zenom na svetu zenom s kojom bih nasu ljubav zeleo da krunisem bebom.Sta da radim, da resim ovaj problem da bi ostvario nasu zelju.Spreman sam na sve.Unapred hvala
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Posle operacije sam izgubio ejakulaciju

Post od aa_aca »

Мораш на преглед да се установи да ли су ти прекинули семеновод или нешто зезнули са простатом.
neostvareni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 19, 2013 4:48 pm

Post od neostvareni »

Na pregledu su mi objasnili da se spermatozoidi vracaju u bubrege i da ih izbacujem prilikom mokrenja.Na urino testu su mi u mokraci nasli spermatozoide.Da li oni mogu da se izdvoje i insemenacijom oplode moju zenu.To je ono sto me najvise zanima.Hvala i na predhodnom odgovoru doktore
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

To se zove retrogradna ejakulacija, ima načina da se spermatozoidi izdvoje i da se obavi oplodnja jajne ćelije vaše žene, to bi trebalo da se radi u centrima za lečenje steriliteta. Bitno je da vi imate zdrave spermatozoide.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

neostvareni napisao:......Hvala i na predhodnom odgovoru doktore
Нисам доктор, бар не медицине. 8)
Odgovori