Postovani, pre koji sat doktor mi je utvrdio da bolujem od vida herpesa u predelu glave - zoster.
Posto spadam u one koji uvek sve ispitaju na internetu, malo pre sam procitao da se zapravo radi o reaktiviranom virusu variole i da sam upravo postao prenosnik boginja. To me ne brine previse. Ono sto me brine jako je to sto sam procitao zbog cega se zoster javlja kod mladjih osoba - imam 30 godine. Navodno neki od potencijalnih razloga mogu biti - maligno oboljenje, drastican pad imuniteta i sida. Najvise bih voleo kada bi mi sada neko rekao kako to nije tacno, ali ukoliko to nije slucaj, voleo bih neki savet. Kako da proverim eventualni malignitet?
zoster
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Re: zoster
За имунитет против вируса постоји одличан домаћи препарат који се прави од белога лука и комовице. Рецепт имаш на мом сајту њњњ.аца.рс у здравственим саветима под Имунитет.
За дијагностику целог организма препоручујем ти ЕПТА систем или ирисдијагностику. ЕПТА системом се чак може лечити.
За дијагностику целог организма препоручујем ти ЕПТА систем или ирисдијагностику. ЕПТА системом се чак може лечити.