zoster

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
gazuraz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 29, 2013 5:38 pm

zoster

Post od gazuraz »

Postovani, pre koji sat doktor mi je utvrdio da bolujem od vida herpesa u predelu glave - zoster.

Posto spadam u one koji uvek sve ispitaju na internetu, malo pre sam procitao da se zapravo radi o reaktiviranom virusu variole i da sam upravo postao prenosnik boginja. To me ne brine previse. Ono sto me brine jako je to sto sam procitao zbog cega se zoster javlja kod mladjih osoba - imam 30 godine. Navodno neki od potencijalnih razloga mogu biti - maligno oboljenje, drastican pad imuniteta i sida. Najvise bih voleo kada bi mi sada neko rekao kako to nije tacno, ali ukoliko to nije slucaj, voleo bih neki savet. Kako da proverim eventualni malignitet?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: zoster

Post od aa_aca »

За имунитет против вируса постоји одличан домаћи препарат који се прави од белога лука и комовице. Рецепт имаш на мом сајту њњњ.аца.рс у здравственим саветима под Имунитет.

За дијагностику целог организма препоручујем ти ЕПТА систем или ирисдијагностику. ЕПТА системом се чак може лечити.
Odgovori