Svrab (HITNO)

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
ShoortyFL
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 28, 2012 4:47 pm

Svrab (HITNO)

Post od ShoortyFL »

Evo imam jedan veliki problem, to sam primetio skoro, znaci kada nesto radim, pređem iz hladnog u toplo, malo se zagrejem, kad u teretani posle minut trčanja na traci...sve me krene svrbiti, znaci, ne oznojim se jos, a sve me krene svrbiti, svrab me ubija, ne znam šta da radim, ako bih mi dali par saveta bio bih jako zahvalan
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Svrab (HITNO)

Post od aa_aca »

Да ти није од одеће? Можда је лоше испереш или користиш лош детерџент или оплемењивач. Онда дође до интензивнијег трења између коже и одеће и ето.
ShoortyFL
Novi član
Novi član

Post od ShoortyFL »

Ma kakva odeca, evo ponovo sam poceo trenirati i cim se malo oznojim, počinje svrab koji je ne moguce izdrzati, ja stvarno ne znam sta da radim, ima li neko iskusan?
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

vi imate jednu, redju, formu urtikarije - uzrokovanu fizickim naporom, koji kod vas destabilizuje membrane odredjenih celija imuniteta, pa se oslobadja histamin, itd..itd..
trebalo bi da se podvrgnete kompletnom alergoloskom ispitivanju, da se vidi sta je sve uzrok alergijske reakcije kod vas, i da se propise terapija!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Могао би да провериш јетру и слезину - мало крв, мало ултразвук. Или да одеш на дијагностику ЕПТА методом и евентуално лечење истом техником.
ShoortyFL
Novi član
Novi član

Post od ShoortyFL »

Da li to može da bude nešto opasno, da se ne brinem odma ?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Немој да се бринеш али немој ни да чекаш да се даље закомликује.

Ако је алергија, мање је опасно. Ако је јетра у питању, може да буде озбиљно. Зато верујем да ти је најбржи, најпоузданији а вероватно и најјефтинији за дијагностику управо ЕПТА систем. Нарочито је практичан јер је велики број болести њиме могуће и лечити а не само дијагностификовати. Знам да човек може тим системом и туморе да излечи ако се почне у ранијој фази. Не знам само шта ћу када оде у пензију? Надам се да ће неко наставити тиме да се бави.
Odgovori