crvenilo i svrbež na penisu :\

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
jedan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 07, 2013 10:00 pm

crvenilo i svrbež na penisu :\

Post od jedan »

pozdrav, trebam Vašu pomoć

priča ide ovako: sex bez kondoma sa tadašnjom curom. tijekom jednog takvog odnosa osjetio sam peckanje ispod glavića na onom pregibu. cura se požalila da i ona osjeća nešto slično, al njen doktor joj je reko da je to od nekih antibiotika koje pije, u međuvremenu joj je prestalo to, meni nije...
znači - primjetio sam da se pojavilo crvenilo i peckanje tijekom nezaštićenog odnosa. u ljekarni sam kupio canasten kremu - ali crvenilo i svrab se proširilo, čak sam dobio i neku malu krasticu.. doktorica mi je rekla da prestanem sa canastenom i dala mi je mast za oči - maxitrol. ta mast je ublažila i sakrila crvenilo i svrab, al mi je izblijedila kožu penisa na mjestu gdje sam mazao. prestao sam koristit tu mast i sve se činilo kao da je uredu. tada sam ponovo imao sex bez kondoma sa istom curom i ponovo osjetio isto peckanje i isto crvenilo... vrlo neugodno...

otišao sam obavit SVE pretrage kod doktora - bris uretre je negativan - sve je uredu!??
ejakulat i mokraća - te nalaze još čekam, ali i na venerologiji su mi rekli da vjerojatno nikakva bakterija nije - pošto je bris negativan - odnosno da sam zdrav!!?? da je to neki dermatitis, osjetljiva koža, bla bla bla, vjerojatno genetski, bla bla.. nagađanja... :\

nemam nikakv isjedak ni ništa - samo me muči CRVENILO I SVRAB na onom pregibu ispod glavića i malo po kožici....

molio bih pomoć

hvala!
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: crvenilo i svrbež na penisu :\

Post od Dr011 »

da li je uradjen i bris glansa?
jedan
Novi član
Novi član

Post od jedan »

nije, samo birs uretre i kultura ejakulata i urin...
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

skuvaj caj od kamilice 2 puta dnevno i ispiraj
jedan
Novi član
Novi član

Post od jedan »

hvala na odgovoru, ali kolko čaja da skuham: 2 dcl, 2 litre? molio bi malo detaljnije.. i to bi trebalo prestati? u čemu je uopće stvar kod mene...?
kingjames
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 08, 2013 12:58 am

Post od kingjames »

pozdrav,imam pitanje,dakle nemam nikakvih isjedaka nit mi curi ista sa penisa,ali zadnja dva tri tjedna imam crvenilo i svrbez ,nakon nekog vremena se pretvori u krastu,i nikako da zacijeli ili prestane,dugo sam s curom i nismo imali odnos malo vise od mjesec dana a i ona je zdrava tako da sam nju izbacio
iz opcija, sta se dogadja?pomagajte
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

hajde ,,jedan ,,na jedan!!!!
Nisam bio tu 10-ak dana pa nisam ni citao ovo al ako nije do sad proslo onda si verovatno vec isao kod lekara ako ne,,
ovo je odgovor
,, ako ti nije dovoljno 2 dcl caja da operes tu tvoju stvar onda kuvaj koliko ti je potrebno brate".
a kingjamesu bih savetovao da obavezno ode kod dermatologa.
kingjames
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 08, 2013 12:58 am

Post od kingjames »

a mozda neku kremu da probam?
Odgovori