jel moj penis normalan?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
max123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2013 8:24 pm

jel moj penis normalan?

Post od max123 »

pozdrav cijeloj ekipi, samo tako nastavite s radom. :)
Imam 18god i još nisam imao spolnog iskustva.Inače imam problema s samopouzdanjem. I sad i meni se posrećilo pa sam pronašao curu. :lol: Ona ima 23god i već je imala spolnog iskustva, dok ja nisam. :-?
Kao dijete imao sam problem s fimozom. Nisam je operirao već sam radio neke vježbe (povlačenja kožica preko glavića)
Sad mogu povući kožicu bez ikakvih problema, i dok je moj penis opušten i dignut.
Veličina penisa dok mi je opušten je oko 10cm a dok je dignut 16cm. Obujam iznosi oko 12cm. Koju vrstu i veličinu kondoma da koristim?
Moj penis u opuštenom stanju izgleda slično ovako samo druge veličine http://www.channel4embarrassingillnesse ... ?image=534
pa me zanima jel to normalno da tako izgleda? Ako nije što da dalje poduzmem?
unaprijed hvala.
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Re: jel moj penis normalan?

Post od MarkoKg9 »

Pozdrav.

Sve je savršeno normalno po tvom opisu i po slici. Nema potrebe za brigom, samo se opusti i sve će biti ok! :)
max123
Novi član
Novi član

Post od max123 »

MarkoKg9 napisao:Pozdrav.

Sve je savršeno normalno po tvom opisu i po slici. Nema potrebe za brigom, samo se opusti i sve će biti ok! :)
Hvala na odgovoru!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Око кондома се консултуј са цуром. Пошто је много старија и искуснија од тебе, нека преузме одговорност.
max123
Novi član
Novi član

Post od max123 »

aa_aca napisao:Око кондома се консултуј са цуром. Пошто је много старија и искуснија од тебе, нека преузме одговорност.
ok. hvala :)
Pacijent555
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 22, 2013 8:49 pm

Post od Pacijent555 »

http://www.doktor.rs/forum/urologija/je ... 48409.html
Molim vas ako neko moze meni da kaze jel sa mojim sve u redu ? Sto vise vas, da bi bio siguran molim vas , pozdrav
Odgovori