Proxeed - molim za informaciju

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
EyesWideShut
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 19, 2005 9:03 pm

Proxeed - molim za informaciju

Post od EyesWideShut »

Molim za informaciju gde mogu najpovoljnije da nadjem Proxeed - standardno pakovanje od 30 kesica. u NS je cena oko 5150 dinara.
Ako neko zna za povoljniju cenu, bio bih mu zahvalan. Nebitno koji je grad u pitanju u Srbiji.

Za Zabrinutu75 - proveravao sam kod poznanika koji se razumeju malo bolje u aminokiseline i koji su me savetovali da ne eksperimentisem sa l-karnitin i acetyl-l-karnitinom. Naime, da ih ne kupujem pojedinacno jer takvi kakvi su - u tom obliku se prvenstveno koriste kod sportista za uvecanje misicne mase, kao topioci masti i kao dijetetski preparat.

Dobro sam iscitao tvoje savete ali ipak nisam nekako za da eksperimentisem.

Ako znate za cenu navedenog leka, hvala unapred.
Korisnikov avatar
zabrinuta75
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 1:18 am

Post od zabrinuta75 »

Raspitala sam se i ja i efekat je potpuno isti kad te komponente Proxeeda uzimas pojedinacno u istim dozama. Proxeed je mesavina koju su strani farmaceuti napravili za pacijente koji nece sami da razmisljaju sta da kombinuju. Isto je i sa Spermamaxom, koji je jos bolja mesavina.

Proxeed je u beogradskoj apoteci "Igor" kod u General Zdanovoj (sada valjda Resavskoj, novi naziv ulice) 4.900,00 dinara pakovanje 30 kesica. To je najpovoljnije sto sam ja nasla.

Srecno!!!
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Re: Proxeed - molim za informaciju

Post od Filip »

EyesWideShut napisao:proveravao sam kod poznanika koji se razumeju malo bolje u aminokiseline i koji su me savetovali da ne eksperimentisem sa l-karnitin i acetyl-l-karnitinom. Naime, da ih ne kupujem pojedinacno jer takvi kakvi su - u tom obliku se prvenstveno koriste kod sportista za uvecanje misicne mase, kao topioci masti i kao dijetetski preparat.
tao tvoje savete ali ipak nisam nekako za da eksperimentisem.
Kod sportista se koriste pojednačno jer im ne trebaju za spermogram nego za mišiće i tako je konfornije za doziranje. Inače ja ne znam isto u čemu je razlika (tj. mislim da je nema). Pa neka ti prijatelji objasne u čemu je tu hemijska razlika između L-karnitina u ProXeedu i u pojedinačnim preparatima, jer je to jedina razlika koja se računa, a ne zašta će ko šta da koristi.

P.S.
Karnitin nije amino kiselina, već derivat aminokiselina (4-trimetilamino 3-hidroksibutirat)
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
ard0
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 12, 2006 4:06 am

Post od ard0 »

da li je neko koristio Proxeed zbog loseg spermograma. Ako jeste da li nam mozete reci da li je Proxeed efikasan u lijecenju neplodnosti kod muskaraca.
Scorpio
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 21, 2006 2:49 pm

Post od Scorpio »

Odgovori