Cudna kvrzica na uvetu
Cudna kvrzica na uvetu
Pre par dana sam primetila na tragus( trouglasti deo usne skoljke koji spaja uxo sa licem) kvrzicu jako tvrdu,kao da je kost,ali okrugla.Nemam nikakve bolove,i nije osetljivo na dodir ta promena,boli me na dodir iza uxa.U panici sam da se radi o tumorskoj tvorevini,a nisam u mogucnosti da trenutno odem kod lekara,zato bilo kakva informacija i predpostavka sta ovo moze da bude bi mi bile od velike koristi.Hvala
Re: Cudna kvrzica na uvetu
Може да буде масна поткожна наслага. Пробај да мажеш Флогоцид кремом или Ихтиол-камфор кремом.
Hvala na odgovoru,ispostavilo se da cir i da mi je prouzrokovao jaku upalu,posto su mi iskocile i limfne zlezde na vratu,i bolelo me sve oko usiju,kao i cela vilica.Dobila sam hemomicin i chzmoral.Medjutim sinoc su se i meni i braci i drugarici pojavile neke braonkaste tackice po celom telu slicne mladezima,postavila sam temu na dermatologiji pa ako neko ima nekakve informacije....
Када завршиш преписане терапије, ако не помогне можеш да пробаш са оним кремама које сам горе споменуо. Прилично добро решавају чиреве.