Od kad znam za sebe imao sam na kozici na penisu ispod glavica nekakve bubuljicice, i na to nisam obracao paznju jer se nista nije menjalo niti komplikovalo. Pocinje i to da mi plasi ( izbacicu slike kasnije) ...
Drugi problem mi se javio od relativno skoro, imam svrab u predelu penisa i primetio sam da se koza kada se cesem pomalo belo peruta . Da li bi to moglo biti nesto gljivicno.
Slike cu naknadno izbaciti.
I zanima me kome se treba obratiti za ovakve probleme? Urologu ili dermatologu jer mi to nije bas naj jasnije .
Hvala.
problemi sa penisom, svrab ...
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 24, 2013 5:36 pm
Re: problemi sa penisom, svrab ...
Oko prve stavke da se ne brines, to je normalna stvar. Kod nekih to ima a kod nekih ne, kod nekih je manje izrazeno a kod nekih vise.
A za drugu stavku ne znam, ima ovde ko ce ti bolje objasniti.
U svakom slucaju, moras otici urologu.
A za drugu stavku ne znam, ima ovde ko ce ti bolje objasniti.
U svakom slucaju, moras otici urologu.
-
- Novi član
Još uvek nisam posetio urologa jer niko da nadjem vremena za to... Moze li neko da mi preporuci neku privatnu urolosku ordinaciju što bliže banovom brdu, i znate li koliko se krece cena pregleda?
Moze li mi neko reci sta bi mogao da bude problem u mom slucaju. Svrbi me kozica na penisu, nekad se belo peruta, nekad pocrveni. Evo kako to izgleda :
Uploaded with ImageShack.us
A ove bele tackice koje se vide po obodu imam otkad znam za sebe :

Zna li neko sta bi ovo moglo da bude? Ja mislim da je nesto gljivicno, imao sam ranije jednu gljivicu u blizini penisa, i to sam resio daktanolom, sad sam mislio da mi se nije opet to pojavilo pa se prosirilo po penisu ....
Moze li mi neko reci sta bi mogao da bude problem u mom slucaju. Svrbi me kozica na penisu, nekad se belo peruta, nekad pocrveni. Evo kako to izgleda :

A ove bele tackice koje se vide po obodu imam otkad znam za sebe :

Zna li neko sta bi ovo moglo da bude? Ja mislim da je nesto gljivicno, imao sam ranije jednu gljivicu u blizini penisa, i to sam resio daktanolom, sad sam mislio da mi se nije opet to pojavilo pa se prosirilo po penisu ....
Пробај да поставиш слике преко www.dodaj.rs.
-
- Novi član
-
- Novi član