Pre oko nedelju dana na vrhu penisa je pocela da mi se pojavljuje nekakva tecnost. To traje tokom celog dana. Ujutru nije vise bezbojne boje vec vise lici na gnoj. Drugih tegoba za sada nemam.
Hteo sam da odem negde na pregled; ali neznam gde pa ako bi neko mogao da me uputi.
Vidim da ovde preporucujete dr Vinku Vukotic; da li je to pravo mesto za mene?
Od cega se sastoji uroloski pregled? Koliko traje? Kolko kosta?
Unapred zahvalan
Potreban savet
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Potreban savet
Ovo je kratak tekst koji možete da dodate vašim porukama. Ograničenje dužine je na 255 karaktera
Re: Potreban savet
motoman napisao:Pre oko nedelju dana na vrhu penisa je pocela da mi se pojavljuje nekakva tecnost. To traje tokom celog dana. Ujutru nije vise bezbojne boje vec vise lici na gnoj. Drugih tegoba za sada nemam.
Hteo sam da odem negde na pregled; ali neznam gde pa ako bi neko mogao da me uputi.
Vidim da ovde preporucujete dr Vinku Vukotic; da li je to pravo mesto za mene?
Od cega se sastoji uroloski pregled? Koliko traje? Kolko kosta?
Unapred zahvalan
Ovo je kratak tekst koji možete da dodate vašim porukama. Ograničenje dužine je na 255 karaktera
s
znam da je strah najveci neprijatelj-po zdravlje coveka al ne dozvoli da bude jaci od razuma-otidji kod lekara opste prakse-on te uputi urologu i on ce proceniti sta treba da radi-zasto te unapred interesuje kakav je pregled-ljudi idu na operaciju ne pitaju kakva je itd-obavezno idi kod lekara da ti ne bude gore.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 3:07 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Potreban savet
Od cega se sastoji uroloski pregled?
Skineš gaće, pregleda ga malo. Izvadi bris ako treba.
Nosiš mokraću i/ili bris u laboratoriju.
Koliko traje?
15 minuta. Ništa strašno. Malo razgovora tipa: Da li si švrljao okolo, da li imaš stalno vezu, oženjen i slično
Kolko kosta?
Kolko te ko odere.
Ja sam upravo platio 900 din za bris (u Zrenjaninu).
Doktor nije ništa naplatio. Samo mi je izvadio bris i promumlao da nastavim sa terapijom ako je nalaz pozitivan. A video je da je pozitivan čim je žućkast bris.
Spremiš 100 EUR za pregled, analize i lekove a za ostatak ideš na sladoled.
Skineš gaće, pregleda ga malo. Izvadi bris ako treba.
Nosiš mokraću i/ili bris u laboratoriju.
Koliko traje?
15 minuta. Ništa strašno. Malo razgovora tipa: Da li si švrljao okolo, da li imaš stalno vezu, oženjen i slično
Kolko kosta?
Kolko te ko odere.
Ja sam upravo platio 900 din za bris (u Zrenjaninu).
Doktor nije ništa naplatio. Samo mi je izvadio bris i promumlao da nastavim sa terapijom ako je nalaz pozitivan. A video je da je pozitivan čim je žućkast bris.

Spremiš 100 EUR za pregled, analize i lekove a za ostatak ideš na sladoled.

Hvala na savetima.
Danas sam zavrsio pregled i uzimanje brisa.
Kao sto ste mi rekli ne bili i gotovo je za 5 sekundi!
To je dobra ves;
ali losa je sto mi je nadjena hlamidija!
Dobio sam anti-biotike i sada samo da cekam....
Jos jednom hvala na odgovorima!
Danas sam zavrsio pregled i uzimanje brisa.
Kao sto ste mi rekli ne bili i gotovo je za 5 sekundi!
To je dobra ves;
ali losa je sto mi je nadjena hlamidija!
Jos jednom hvala na odgovorima!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 3:07 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da li ti je doktor ispitivao još nešto (bakterije u mokraći) ili je samo izvadio bris i poslao na test na chlamidiju?motoman napisao: ali losa je sto mi je nadjena hlamidija!
Mogu da se kladim da tu ima još nečeg, mada nije bitno. Antibiotici tamane kojekakve bakterije pa ćeš valjda sve potamaniti.
Nemoj da zaboraviš da piješ vitamine pored antibiotika. A dobro dođe i uvin čaj.
Srdačan pozdrav, Viktor!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 20, 2005 1:11 pm
Samo mi je izvadjen bris i rezultate sam dobio za 5 min.vviktor napisao: Da li ti je doktor ispitivao još nešto (bakterije u mokraći) ili je samo izvadio bris i poslao na test na chlamidiju?
Mogu da se kladim da tu ima još nečeg, mada nije bitno. Antibiotici tamane kojekakve bakterije pa ćeš valjda sve potamaniti.
Nemoj da zaboraviš da piješ vitamine pored antibiotika. A dobro dođe i uvin čaj.
Na sta ste mislili pod onim ima jos neceg?
Inace od lekova sam dobio hemomicin i doksicilin
popio sam 4 hemomicina od jednom pa sada na 12 sati po jednu.
Kada potrosim obe kutije nastavljam sa doksicilinom na 12 sati po jedu i tako 10 dana.
Receno mi je da po zavrsetku terapije sacekam nekoliko dana pa da dodjem na kontrolu.
popio sam 4 hemomicina od jednom pa sada na 12 sati po jednu.
Kada potrosim obe kutije nastavljam sa doksicilinom na 12 sati po jedu i tako 10 dana.
Receno mi je da po zavrsetku terapije sacekam nekoliko dana pa da dodjem na kontrolu.