Potreban savet

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
motoman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 12, 2006 7:01 pm

Potreban savet

Post od motoman »

Pre oko nedelju dana na vrhu penisa je pocela da mi se pojavljuje nekakva tecnost. To traje tokom celog dana. Ujutru nije vise bezbojne boje vec vise lici na gnoj. Drugih tegoba za sada nemam.

Hteo sam da odem negde na pregled; ali neznam gde pa ako bi neko mogao da me uputi.

Vidim da ovde preporucujete dr Vinku Vukotic; da li je to pravo mesto za mene?

Od cega se sastoji uroloski pregled? Koliko traje? Kolko kosta?

Unapred zahvalan
Ovo je kratak tekst koji možete da dodate vašim porukama. Ograničenje dužine je na 255 karaktera
motoman
Novi član
Novi član

Re: Potreban savet

Post od motoman »

motoman napisao:Pre oko nedelju dana na vrhu penisa je pocela da mi se pojavljuje nekakva tecnost. To traje tokom celog dana. Ujutru nije vise bezbojne boje vec vise lici na gnoj. Drugih tegoba za sada nemam.

Hteo sam da odem negde na pregled; ali neznam gde pa ako bi neko mogao da me uputi.

Vidim da ovde preporucujete dr Vinku Vukotic; da li je to pravo mesto za mene?

Od cega se sastoji uroloski pregled? Koliko traje? Kolko kosta?

Unapred zahvalan
Ovo je kratak tekst koji možete da dodate vašim porukama. Ograničenje dužine je na 255 karaktera
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

znam da je strah najveci neprijatelj-po zdravlje coveka al ne dozvoli da bude jaci od razuma-otidji kod lekara opste prakse-on te uputi urologu i on ce proceniti sta treba da radi-zasto te unapred interesuje kakav je pregled-ljudi idu na operaciju ne pitaju kakva je itd-obavezno idi kod lekara da ti ne bude gore.
vviktor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 3:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Potreban savet

Post od vviktor »

Od cega se sastoji uroloski pregled?

Skineš gaće, pregleda ga malo. Izvadi bris ako treba.

Nosiš mokraću i/ili bris u laboratoriju.

Koliko traje?

15 minuta. Ništa strašno. Malo razgovora tipa: Da li si švrljao okolo, da li imaš stalno vezu, oženjen i slično

Kolko kosta?

Kolko te ko odere.
Ja sam upravo platio 900 din za bris (u Zrenjaninu).
Doktor nije ništa naplatio. Samo mi je izvadio bris i promumlao da nastavim sa terapijom ako je nalaz pozitivan. A video je da je pozitivan čim je žućkast bris. :cry:

Spremiš 100 EUR za pregled, analize i lekove a za ostatak ideš na sladoled. :D
motoman
Novi član
Novi član

Post od motoman »

Hvala na savetima.
Danas sam zavrsio pregled i uzimanje brisa.
Kao sto ste mi rekli ne bili i gotovo je za 5 sekundi!
To je dobra ves;
ali losa je sto mi je nadjena hlamidija!

Dobio sam anti-biotike i sada samo da cekam....

Jos jednom hvala na odgovorima!
vviktor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 3:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od vviktor »

motoman napisao: ali losa je sto mi je nadjena hlamidija!

Dobio sam anti-biotike i sada samo da cekam....
Da li ti je doktor ispitivao još nešto (bakterije u mokraći) ili je samo izvadio bris i poslao na test na chlamidiju?

Mogu da se kladim da tu ima još nečeg, mada nije bitno. Antibiotici tamane kojekakve bakterije pa ćeš valjda sve potamaniti.

Nemoj da zaboraviš da piješ vitamine pored antibiotika. A dobro dođe i uvin čaj.
Srdačan pozdrav, Viktor!
supergenije
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 20, 2005 1:11 pm

Post od supergenije »

Da ne bih otvarao novu temu, da li neko moze da mi preporuci neku urolosku kliniku u Nisu. Ako je problem moze da mi posalje i na PM. Hvala.
motoman
Novi član
Novi član

Post od motoman »

vviktor napisao: Da li ti je doktor ispitivao još nešto (bakterije u mokraći) ili je samo izvadio bris i poslao na test na chlamidiju?

Mogu da se kladim da tu ima još nečeg, mada nije bitno. Antibiotici tamane kojekakve bakterije pa ćeš valjda sve potamaniti.

Nemoj da zaboraviš da piješ vitamine pored antibiotika. A dobro dođe i uvin čaj.
Samo mi je izvadjen bris i rezultate sam dobio za 5 min.

Na sta ste mislili pod onim ima jos neceg?
motoman
Novi član
Novi član

Post od motoman »

Inace od lekova sam dobio hemomicin i doksicilin

popio sam 4 hemomicina od jednom pa sada na 12 sati po jednu.

Kada potrosim obe kutije nastavljam sa doksicilinom na 12 sati po jedu i tako 10 dana.

Receno mi je da po zavrsetku terapije sacekam nekoliko dana pa da dodjem na kontrolu.
Odgovori