Postovani,
Zanima me da li mi mozete dati sud o tome sta je uzrok crvenila kod bebe koja ima godinu i 4 meseca.
Fotografija se nalazi na linku - http://goo.gl/Q3vIY
Crvenilo je pocelo u popodnevnim satima prvo po stomaku a zatim i po ledjina. Na glavi kako sam mogao da primetim nema a posle kupanja se je inteziviralo. U institutu na novom beogradu su rekli da nije nista i da ce se izgubiti medjutim kako rekoh inteziviralo se je. Pokusacu u toku dana da dostavim jos koju fotografiju.
Sto se tice hrane ne jede nista sto nije jeo u prethodnom periodu.
Uglavnom je majcino mleko cokolino pirinac krompirsir pavlaka junetina piletina itd.
Bebac je zivahan nasmejan kao i obicno. Rekao bih da ga ne svrbi.
Nadam se da mi mozete dati neki savet sta bi mogao biti uzrok crvenila. Delom sumnjam na nedovoljno ispran ves.
Crvenilo po kozi - beba 16 meseci
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Re: Crvenilo po kozi - beba 16 meseci
Мени то личи на класичан ојед. Немојте да користите влажне марамице и наравно дооооообро исперите веш.
Пробајте да после редовног прања, кожу бебе исперете раствором соде бикарбоне. Кашику соде бикарбоне добро растворите у два литра млаке воде и исперите кожу. После немојте да испирате чистом водом. Нека кремица која није превише масна била би пожељна.
Пробајте да после редовног прања, кожу бебе исперете раствором соде бикарбоне. Кашику соде бикарбоне добро растворите у два литра млаке воде и исперите кожу. После немојте да испирате чистом водом. Нека кремица која није превише масна била би пожељна.