Potreban savet

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
motoman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 12, 2006 7:01 pm

Potreban savet

Post od motoman »

Pre oko nedelju dana na vrhu penisa je pocela da mi se pojavljuje nekakva tecnost. To traje tokom celog dana. Ujutru nije vise bezbojne boje vec vise lici na gnoj. Drugih tegoba za sada nemam.

Hteo sam da odem negde na pregled; ali neznam gde pa ako bi neko mogao da me uputi.

Vidim da ovde preporucujete dr Vinku Vukotic; da li je to pravo mesto za mene?

Od cega se sastoji uroloski pregled? Koliko traje? Kolko kosta?

Unapred zahvalan
Ovo je kratak tekst koji možete da dodate vašim porukama. Ograničenje dužine je na 255 karaktera
Dzibily
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 15, 2006 5:02 pm

Post od Dzibily »

Pa podji na pregled,on je gotov za 5 min. Moj decko je isao (ne radi toga) ali samo su mu uzeli bris i napisali terapiju. Koliko vidim ti nisi ranije isao,uzimanje tih briseva nije nista bolno ( Jos kad on to kaze znaci da se ni ne osjeti :D ),za to mozes i u Dom zdravlja ne moras privatnicima da placas pa znaju i oni toliko.A cula sam da Papic klinika nije losa,bar nisu u fazonu da ti izmisle neke gluposti kako bi uzeli pare to sigurno.
motoman
Novi član
Novi član

Post od motoman »

Hvala na savetu.
Danas sam zavrsio pregled i uzimanje brisa.
Kao sto ste mi rekli ne bili i gotovo je za 5 sekundi!
To je dobra ves;
ali losa je sto mi je nadjena hlamidija!

Dobio sam anti-biotike i sada samo da cekam....

Jos jednom hvala na odgovoru!
Ovo je kratak tekst koji možete da dodate vašim porukama. Ograničenje dužine je na 255 karaktera
Dzibily
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 15, 2006 5:02 pm

Post od Dzibily »

Ma nema na cemu...A hlamidija kazes...Nemoj samo opet da ponovis istu gresku, znaci - zastita!!! A cura sa kojom si jel i ona isla? Ali sve u svemu, vazno je da znas sta ti je i da si obavio taj pregled.
Pozdravv!! :D
motoman
Novi član
Novi član

Post od motoman »

Dzibily napisao:Ma nema na cemu...A hlamidija kazes...Nemoj samo opet da ponovis istu gresku, znaci - zastita!!! A cura sa kojom si jel i ona isla? Ali sve u svemu, vazno je da znas sta ti je i da si obavio taj pregled.
Pozdravv!! :D
Partnerka nije isla jer nije trnutno tu!
Mada da budem iskren nisam 100% siguran od koga je...

A zastitu sam koristio ali je pukla....
Odgovori