Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Pa to ces lako saznati ako odes direktno kod njega u ordinaciju. On radi svakog ponedeljka pre podne i gledaj da predaš knjižicu što ranije. Znači u Džordža Vašingtona, državna ustanova.
Mala ispravka s moje strane. dr Šer radi svakog ponedeljka pre podne i u to sam sigurna a drugim danima menja smene tako da zato nisam pomenula druge dane.
jel treba zakazivanje?iz prica ne cini mi se da zakazuju precizno preglede,ljudi cekaju satima.
to nije problem,samo da znam da li da izdvojim ceo dan za pregled ili mogu da planiram jos nesto....
Izvinjavam se sto podizem ovu temu posle dugo vremena,ali me zanima da li dr. Filip Ser radi u nekoj od privatnih klinika posto nemam overenu zdravstvenu knjizicu,pa samim tim ne mogu da ga posetim u Dz. Vasingtona ?
He he,uradicu bas to,mada mi takva ideja stvarno nije pala na pamet.
U poslednje vreme je koza lica pocela nenormalno brzo da mi se masti,pa se to prenosi i na kosu koja mi biva masna vec sat vremena nakon pranja.Umivam se nekoliko puta dnevno,ali mi se lice (pogotovo celo) masti bukvalno kao da sam glavu umocio u ulje.Ne znam sta je u pitanju.