Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Ovako problem je u tome da mi se na nosu digla nazvacemo je bubuljica, koja je malo poveca na pocetku za dan dva se digle i boli kad se pipne, nadgila se i crveni senako i sad sve manje i ja sam istiskiva i kao gnjoj nesto izlazi ali pomalo u obliku vode, posle se hvata i vidi kao da je zuto , no ja to istisnu i nadam se da ce nestati fleka od toga, ali me muci uz tu cibu ima malo vise kvrgica na blizinu skroz se primjeti da se nadiglo malo ispdo kaze a kad stisnes osjeti se i to me jako zivcira najvise zbog toga sto je na nosu znaci danas je 18 mart a ono je otprilike prije 5 dana iskocilo
nasao sam na internetu temu ali je zastarila 2006 godina, i niko nije imao slican problem uzeo sam sliku sa foruma pa cu staviti ovdje ! novi sam na forumu i izvinjavam se ako sam promasio mjesto i lijep pozdrav!
Не треба да истискујеш јер ако је у питању нека инфекција може много да се рашири. Једино могу да ти саветујем да мажеш креме Флогоцид и Ихтиол-камфор.