Bol koze!!!!!
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Bol koze!!!!!
Ne znam da li se to jos nekom desava,ali me vec 3-4 dana boli koza na ledjima!!!!
Pocelo je tako sto me je uhvatio ovaj virus gripa. Da bih sprecila dalje probleme pocela sam sa antibiotikom Cefaleksin 500mg po jednu na 6 sati. Ali kao da ne deluje. Koza na ledjima mi je ok (nema bubuljica,crvenih pecata,nepostoji svrab). Postoji samo bol. Ne mogu da razumem zasto? To mi se desavalo samo kada dobijem temperaturu,ali sada nisam imala. Molim vas pomozitemi ako imate neko takvo ili slicno iskustvo.

Re: Bol koze!!!!!
То је упала коже. Вероватно би ти помогло да пијеш комплекс Б витамина. Можеш да пробаш и да користиш Пантенол ориблете. Верујем да би ти помогле и таблете Химорал, које су добре код разних упала.
Да убудуће не би имала проблема са грипом, погледај здравствени савет под Имунитет, на мом сајту њњњ.аца.рс. Тај домаћи препарат од белога лука и комовице је одличан.
Да убудуће не би имала проблема са грипом, погледај здравствени савет под Имунитет, на мом сајту њњњ.аца.рс. Тај домаћи препарат од белога лука и комовице је одличан.