Povremeni bol na ulazu u mokracni kanal
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 24, 2011 12:38 pm
Povremeni bol na ulazu u mokracni kanal
Imam problem i ne znam kome da se obratim pa ako neko moze da mi da savet ili blize objasni o cemu se radi...naime imam ne stalni ali povremeni bol, bockanje i neprijatni osecaj na ulazu u mokracni kanal, to nekada ume da se ponovi i vise puta za jedan dan a nekada i da se ponovi tek za 2 dana - 3...ja ne znam o cemu se radi, urinokulture su sterilne, ginekoloski je sve ispravno, nemam bakterija i gljivica, VS mi je normalan...eto problem je samo u tom ulazu u mokracni kanal, imala sam jednom eserihiju i posle jedne terapije je sve bilo sterilno i ne nije se vracala...molim ako neko mozda zna sta je u pitanju da mi kaze...hvala!
Re: Povremeni bol na ulazu u mokracni kanal
Не сећам се да сам последњих година икога чуо или видео да му мокраћа није била стерилна. Могуће је да лаборанти да се не би заразили, за сваки случај пре анализе мокраћу ставе у стерилизатор.
Пробај да се испираш воденим раствором соде бикарбоне. Добро размути пуну супену кашику соде бикарбоне у литри топле воде и тиме се испери после редовног прања . После тога немој да се испираш чистом водом. За неколико дана треба да ти буде боље.
Осим тога, скокни до Института "Јосиф Панчић" јер имају одличне чајеве. Наћи ће нешто и за тебе. Имаш линк и на мом сајту.

Пробај да се испираш воденим раствором соде бикарбоне. Добро размути пуну супену кашику соде бикарбоне у литри топле воде и тиме се испери после редовног прања . После тога немој да се испираш чистом водом. За неколико дана треба да ти буде боље.
Осим тога, скокни до Института "Јосиф Панчић" јер имају одличне чајеве. Наћи ће нешто и за тебе. Имаш линк и на мом сајту.
-
- Novi član
Hvala puno, da radila sam to ispiranje rastvorom sode bikarbone nedelju dana ali nije se sredilo i nije prestalo...3 puta sam radila urinokulturu i 3 puta nije nadjeno nista, ne znam vise sta da radim a ovo pocinje da me jako nervira jer ne znam od cega je i sta je 

-
- Novi član
A samo mi reci jel u Josifu mogu da preporuce caj ako im ispricam sta me muci?
Могу. Сећам се да сам се пар пута одушевио када су ми људи причали за шта су им давали чајеве.vristalica napisao:A samo mi reci jel u Josifu mogu da preporuce caj ako im ispricam sta me muci?
Мени још једино пада на памет да одеш до др Поповића који користи неколико метода дијагностике, између осталих и ЕПТА систем. Не знам да ли може да ти помогне за тако локализован проблем, али свакако можеш да га позовеш и питаш. Имаш линк и за то на мом сајту.
-
- Novi član
Hvala ti puno na odgovorima, zaista si mi puno pomogao 

Само немој да се секираш нити да одустајеш од решавања проблема. Свакако бих ти препоручио да поведеш рачуна о томе како живиш јер у данашња времена све је затровано па се много труда мора уложити да би остали здрави и читави.
-
- Novi član
Pa pokusavam da se ne sekiram, ali taman mislim da je proslo i ono opet bocne ili zaboli pa me to malo nervira ali nastojim da resim to sta god da je...a dosta sam promenila nacin zivota od kada sam imala eserihiju, vise pazim, iskreno tek mi je onda doslo u glavu koliko moram da brinem o zdravlju...