1) shta da kupim za chishcenje lica... da li da uzmem neki proizvod iz murada, ili eucerin ili tako neshto ili mi vi vec preporuchite neki kvalitetni i provereni proizvod koji je kompatibilan sa muradovim enzimima
2) nakon skidanja enzima sa lica koju masku/gel/kremu da stavljam? na svim tretmanima enzimima na kojima sam bio posle enzima su mi u 90% sluchajeva stavljali neku muradovu laganu masku "hidtatant gel masque" koja bi odstojala na licu oko 10 min a nakon toga se skida vodom... retko kad su mi stavljali masku od gline... dakle, shta da stavljam na lice kad uklonim enzime... da li da uzimam neshto od murada ili vi imate na umu neshto bolje i provereno a shto nece biti u suprotnosti sa enzimima (npr: da zapushava pore ili tome slichno...)...
3) i na kraju, nakon tretmana obichno su mi stavljali spf faktor ili neki muradov "serum" umesto spf faktora jer spf faktor je jako mastan, pa ako se vec ne izlazhem suncu taj dan onda su mi stavljali taj "serum"... da li da stavljam neshto od njihovih proizvoda, ili neshto drugo, ili mogu da stavljam recimo apaisac ako ne idem na sunce ili na kraju jer mogu da nishta ne stavljam upshte ...
na kraju da napomenem da mi se kozha ekstremno puno masti... eto, mozda i ovaj podatak igra neku ulogu prilikom odluchivanja za neki odredjeni preparat...
ako je neko imao iskustva ili se razume, molim vas da me posavetujete... hvala puno