Pukao mi nokat na nozi.
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Pukao mi nokat na nozi.
E ovako. Prije tačno godinu dana na treningu sam suzbio nokat, tekla je krv, isprao mi je trener hidrogenom i prošlo me je. Do prije 2 mjeseca nije se uopšte primjetilo na noktu da je nešto bilo, a onda se pojavila žuta mrlja, i jutros kada sam oblačio čarape primjetio sam da mi se nokat samo na jednoj strani "odlijepio" od mesa. I ja sam morao da uzmem makazice i malo nokta odsječem i ispod se vidi kako raste novi nokat. Sada sam se prepao da mi ne uraste u ovaj pa da imam problem. Ne znam šta da uradim, a ovo izgleda zaista ružno, ne mogu ni na bazene, a ne mogu ni da obučem patike da izađem napolje. Nzm šta da radim. Bio bih zahvalan nekome da mi pomogne. Hvala.
Re: Pukao mi nokat na nozi.
Da si ziv i zdrav ako se bavis sportom to ti nece biti ni prvi ni poslednji put,ocigledno je da je prvi put jer si se zabrinuo,kada nokat krvari ili ima proces na oredjenom delu noktne ploce se izgubi veza nokta i tkiva,kada se sve smiri i nokat nastavi da raste od delova nokta ili celog nokta dolazi do vitoperenja,izdizanja nokta koji nema vezu sa tkivom.To je normalno i mora da se odrzava jel nokat ispod nepravilno raste,na sebi nosi drugu noktnu plocu ili deo i zbog debljine i nepravilnog rasta hoce da udari nege i da napravi proces a i ne mora.Tu se odsece sta ima ocisti i zadebljali deo se isturpija i vremenom to bude normalan nokat kao sto je bio.Odes kod pedikira ili sam sredis i gotovo.
Pedikir sam i radim uglavnom na problemima, urastanja noktiju i drugim problemima vezanih za pedikir.Radim deci (najmladji 9meseci,ispravka najmladji 67 dana) i odraslima BEZ SKALPELA!
Hvala, ti
Zabrinuo sam se jer su mom rođaku čupali nokat i on je napričao da je to toliko bolno da me najviše to uplašilo 
Hvala još jedanput
Pozdrav.

Hvala još jedanput

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 11, 2013 10:23 am
sta da radi puko mi skoro celi nokat na nozi a nemoze da se osece zato sto ga je ostalo malo citavog, ako neko zna nek mi pomogne pls