Preosjetljivost glavića!!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Preosjetljivost glavića!!
Pozz novi sam,molim vas pomozite,imam problem sa glavićem,odkad znam za sebe nisam ga mogao dodirnuti bez da se pojavi neprijatna bol,i ona je prilično intenzivna,mogu bez problema prevući kožicu preko glavića,strah me da neću moći imati seksualni odnos,kako da se toga riješim???! 

Re: Preosjetljivost glavića!!
polako, nije to nista neobicno kod mladih momaka, potrebno je da se navikavas na direktan dodir, vezbaj prilikom kupanja, masturbacije, malo po malo, sredice se to...
Ali to je uzas,je li to svi imaju dok su mlađi ili..?:/
Može li za to pomoći neka krema,neki preparat,bilo što?
ako si jos mlad uvek se prvo krece sa navikavanjem na dodir, vezbaj, i strpljenja, a kasnije ako se ispostavi da je to neki trajni problem moze se razmatrati upotreba nekih preparata...ono sto je bitno je videti imas li mozda neku upalu koja dovodi do bola, u tom slucaju ona se treba leciti..a ako nema nikakvih fizickih problema na penisu ni upala onda ostaje samo da vezbas... 

Kako ja mogu znati je li neka upala,penis nornalno izgleda,nema nikakvih simptoma...
Koliko godina imas?
Eto ja cu uzeti sebe za primer. Kad sam bio mladji imao sam isti problem kao ti. Znaci bol na dodir u pm. Danas je sasvim druga prica, na dodir nemam nikakav osecaj. Kad se kupam mogu lagano izbaciti glans napolje i da me nista ne boli.
Vremenom ce se to popraviti.
Eto ja cu uzeti sebe za primer. Kad sam bio mladji imao sam isti problem kao ti. Znaci bol na dodir u pm. Danas je sasvim druga prica, na dodir nemam nikakav osecaj. Kad se kupam mogu lagano izbaciti glans napolje i da me nista ne boli.
Vremenom ce se to popraviti.
ako ne primecujes nikakve promene onda je najverovatnije samo ta uobicajena preosetljivost kod maldih...sredice se to...djihaa napisao:Kako ja mogu znati je li neka upala,penis nornalno izgleda,nema nikakvih simptoma...

Imam 15 godina,a jesi ga dirao dok te je bolio dodir pa se navikao,ili je prestao boliti sam od sebe?
Dobro, vremenom ce to proci samo od sebe kao sto je i kod mene. Ne brini se.
Samo ce ti biti malo frka kod seksa ali to ti je to.
Samo ce ti biti malo frka kod seksa ali to ti je to.

Ma kakva frka?????
Videces 

De mi malo opisi:P
A bre, ne mogu da ti to opisem jer je ta situacija kod svakog drugacija.
Koristi kondom uvek i ne brini se. Vremenom ce biti sve kako treba. Al jos si ti mlad pa dok krene prvi seks sve ce valjda doci na svoje mesto
Koristi kondom uvek i ne brini se. Vremenom ce biti sve kako treba. Al jos si ti mlad pa dok krene prvi seks sve ce valjda doci na svoje mesto

ja se nadam...hvala svima puno ste mi pomogli