Imam problem koji sam naveo u naslovu teme.
Još zimus sam primetio da mi je koža na glansu i ispod njega suva. Možda sam ja stvar upropastio pre pojave suve kože pošto sam se kompletno kupao koristeći antibakterijski sapun. Bio sam kod dermatologa drugim povodom pa mi je i to pogledao. Rekao je da je to verovatno u pitanju samo suva koža i preporučio mi pranje gelovima za intimnu negu i mazanje Jekoderma.
Međutim to mi baš i nije pomoglo.
Koža mi je suva i izgleda kao da je neko prosuo brašno po koži. To se može oljuštiti kao prašina ali posle toga ostaje suva i sjajna koža.
Nekoliko dana dok mažem nekom kremom koža se ne ponaša tako ali se vidi da je drugačija od ostale "zdrave" kože.
Svakako mi ne gine ponovni odlazak kod dermatologa ali me zanima šta bi to moglo da bude? Da li je to samo suva koža ili nešto drugo? Da li neko zna dobru kremu za suvu kožu na tom delu tela?
Suva koža na penisu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Re: Suva koža na penisu
Slican problem imam suva je koza...
Pre mi se ljustila dok nisam mazao cesto sad cesto mazem neljusti se ali je bolje samo kad pipnem osetim da je suva.Ako zasnas neku kremu javi mi takodje i ja cu tebi... Pozz
Pre mi se ljustila dok nisam mazao cesto sad cesto mazem neljusti se ali je bolje samo kad pipnem osetim da je suva.Ako zasnas neku kremu javi mi takodje i ja cu tebi... Pozz