MOLIM ZA SAVET

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
masha022
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 29, 2006 8:09 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

MOLIM ZA SAVET

Post od masha022 »

Molila bih nekog da mi pomogne. Naime, imam 23 godine. U poslednjih 8 meseci sam se ugojila blizu 9 kilograma :-? . Sada sam na dijeti koju mi je preporucio nutricionista. Polako skidam kilograme, ali celulit koji sam dobila ( ne samo u tih 8 meseci, vec i ranije) nisam uspela. Isla sam na rucne masaze, koje su doprinele da se celulit smanji. Ono sto me mnogo vise brine su kapilari na spoljnoj strani butina, i na jednoj nozi ispod kolena. Pojavili su se pre par meseci, ljubicasti su, sitni, ima ih malo, ali se plasim da se ne prosire. Molim nekog ko je upoznat sa ovom problematikom preporuci neke kremove, gelove ili sta vec, cime bih uspela da se resim kapilara dok su jos sitni i dok ih nema mnogo. Takodje sam citala da anticelulit masaze nisu povoljne za kapilare. Da li je tacno? Da li znate neke kozmeticke tretmane za skidanje kapilara i gde bih to mogla da nadjem u Beogradu???

Hvala unapred na odgovorima
Pozdrav
masha022
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 29, 2006 8:09 pm

...

Post od masha022 »

Vrlo sam zahvalna na odgovorima :lol: .

Trebalo bi da se zapitate zasto ovaj podforum o dermatologiji uopste postoji, kada vecina pitanja ostane bez odgovora. Imate viska prostora na sajtu, pa pa ga popunjavate ? Manjka strucnih ljudi koji su spremni da pomognu ?? :-?
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am

Post od Andjela »

Odgovori