URETROSKOPIJA
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
URETROSKOPIJA
Dva jutra za redom nalazim krvave tacke na dolnjem vesu.Urolog mi je rekao da uradim urinokulturu i uretroskopiju. Molim Vas da mi napisete nesto o samoj intervenciji i dali je neko prosao nesto slicno
Re: URETROSKOPIJA
Није ми јасно зашто би радили уретроскопију пре уринокултуре. Ако постоје бактерије у мокраћи, а приликом уретроскопије дође до повреде мокраћног канала (што је врло вероватно), доћи ће до ширења инфекције и даљих компликација. Зашто тако ризиковати?
Да ли си мушко или женско? Имаш ли још икаквих проблема осим крвавих тачака на доњем вешу? Каква је ситуација са мокраћом - боја, пецкање, количина?
Да ли си мушко или женско? Имаш ли још икаквих проблема осим крвавих тачака на доњем вешу? Каква је ситуација са мокраћом - боја, пецкање, количина?
musko sam,imam 39 godina i ovih dana imao sam ucestalo mokrenje. Nemam problema sa erekcijom, sperma i mokraca vizuelno nisu izmesani krvlju. Napominjem da kad mi se desilo to ujutro - prethodne veceri imao sam sex. To mi se desilo 2 puta za redom - kad nemam sex,onda ujutro je sve cisto. Prvi put je bilo 2-3 sitne kaplice, a drugi put 1 minijaturna.
Мени то делује веома очигледно. Сам си лепо изнео све потребне чињенице. Нема везе са мокрењем него са сексом. Значи: простата. Вероватно је упаљена. Мислим да ти је потребан озбиљнији преглед простате. Чај од млечике је одличан за простату, али не знам да ли је довољан у твом случају. Надам се да ће се још неко овде јавити или да ћеш бар наћи доброг лекара, а не тог код кога си био. На мом сајту имаш рецепт за чај од млечике. Још можеш стопала свакодневно да грејеш у што топлијој води у трајању од пола сата. Наравно, после се добро обуј и немој на хладноћу.
da li ste primetili mozda neke fizicke povrede na penisu nakon odnosa?
Ne,nije bilo neka povreda.To se desilo samo jedanput - ujutro (tako dva dana)....i onda celi dan je ok.Zadnjih dva dana nemam sex.odnose i ujutru sam cist. Ko je imao slicno iskustvo..neka pise.Pozdrav