Dnevna i nocna krema "LELA" kao lek protiv flekica
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Dnevna i nocna krema "LELA" kao lek protiv flekica
Nedavno sam cuo od komsinice za ovu,kaze ona staru kremu kao lek protiv flekica koje su nastale kao propratna pojava nekadasnjih akni jer se isuvise copalo po licu
....Pa eto zanimalo bi me da li je neko koristio nekad ovo??Ovo je kako kaze moja komsinica,koja ju je koristila, izuzetno stari dobar lek i prodaje se u nekoj veoma maloj tubici!Cena kaze da je nekih stotinu i nesto dinara ali se dosta retko moze naci,pogotovu u Nisu!I eto,nadam se da je neko ovo nekada koristio pa da mi malo bolje kaze o njenom dejstvu kao i nacinu upotrebe!!!Naravno isto pitanje vazi i za strucne dermatologe ako su dobre volje a koji se nalaze na ovom forumu,da nesto vise kazu o "LELI"!!!Hvala

borische, borische...taman sam htela da te ispravim da je u pitanju "Lala", kad ono ti si se već ispravio...
Moja drugarica je ranije koristila "Lalu", protiv pega i fleka i čini mi se da je bila zadovoljna (mada ona i nije imala nekih problema sa kožom već pegice i po neku flekicu -verovatno od sunca)
Pretpostavljam da "izbeli" kožu ako su u pitanju pegice i flekice, a sad za "sanaciju" posle čačkanja
nisam baš sigurna...
E, takodje, nije tačno da se u Nišu teško nalazi
(bar nešto
)čini mi se da je ima u Impex-u... proveriću, pa ako te interesuje napisaću ti...
Pozdrav!

Moja drugarica je ranije koristila "Lalu", protiv pega i fleka i čini mi se da je bila zadovoljna (mada ona i nije imala nekih problema sa kožom već pegice i po neku flekicu -verovatno od sunca)
Pretpostavljam da "izbeli" kožu ako su u pitanju pegice i flekice, a sad za "sanaciju" posle čačkanja

E, takodje, nije tačno da se u Nišu teško nalazi

Pozdrav!

"Budi ono što jesi da bi postao ono što zaslužuješ!"
Znaci definitvno ta krema nije za to,nista ko pita ne skita.....a da ne znas ko je po tebi ili si mozda cula od nekog sta je najbolje za te vrste fleka?Plava napisao:borische, borische...taman sam htela da te ispravim da je u pitanju "Lala", kad ono ti si se već ispravio...![]()
Pretpostavljam da "izbeli" kožu ako su u pitanju pegice i flekice, a sad za "sanaciju" posle čačkanjanisam baš sigurna...
E, takodje, nije tačno da se u Nišu teško nalazi(bar nešto
)čini mi se da je ima u Impex-u... proveriću, pa ako te interesuje napisaću ti...
Pozdrav!
Vidim iz Nisa si,fino a koj deo?
PS Nema potrebe da se mucis suvisnim odlaskom u impex.....jer koliko vidim da ima "mnogo" postova o ovoj kremi,sve ti to govori o cemu je rec...znaci ono retko ko je cuo za to.....no kako god veliki POZDRAV za tebe jedinu koja si odgovorila na ovu temu!!!