Dnevna i nocna krema "LELA" kao lek protiv flekica

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
borische
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 19, 2006 1:56 pm

Dnevna i nocna krema "LELA" kao lek protiv flekica

Post od borische »

Nedavno sam cuo od komsinice za ovu,kaze ona staru kremu kao lek protiv flekica koje su nastale kao propratna pojava nekadasnjih akni jer se isuvise copalo po licu :( ....Pa eto zanimalo bi me da li je neko koristio nekad ovo??Ovo je kako kaze moja komsinica,koja ju je koristila, izuzetno stari dobar lek i prodaje se u nekoj veoma maloj tubici!Cena kaze da je nekih stotinu i nesto dinara ali se dosta retko moze naci,pogotovu u Nisu!I eto,nadam se da je neko ovo nekada koristio pa da mi malo bolje kaze o njenom dejstvu kao i nacinu upotrebe!!!Naravno isto pitanje vazi i za strucne dermatologe ako su dobre volje a koji se nalaze na ovom forumu,da nesto vise kazu o "LELI"!!!Hvala
borische
Stalni član
Stalni  član

Post od borische »

Ja se izvinjavam svima na mom teskom neznanju :oops: .....ova krema se u stvari zove "LALA" a ne "LELA"!!!!!Sorry
Plava
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Mar 31, 2006 2:53 am

Post od Plava »

borische, borische...taman sam htela da te ispravim da je u pitanju "Lala", kad ono ti si se već ispravio... :P
Moja drugarica je ranije koristila "Lalu", protiv pega i fleka i čini mi se da je bila zadovoljna (mada ona i nije imala nekih problema sa kožom već pegice i po neku flekicu -verovatno od sunca)
Pretpostavljam da "izbeli" kožu ako su u pitanju pegice i flekice, a sad za "sanaciju" posle čačkanja :oops: nisam baš sigurna...
E, takodje, nije tačno da se u Nišu teško nalazi :lol: (bar nešto :roll: )čini mi se da je ima u Impex-u... proveriću, pa ako te interesuje napisaću ti...
Pozdrav! :wink:
"Budi ono što jesi da bi postao ono što zaslužuješ!"
borische
Stalni član
Stalni  član

Post od borische »

Plava napisao:borische, borische...taman sam htela da te ispravim da je u pitanju "Lala", kad ono ti si se već ispravio... :P
Moja drugarica je ranije koristila "Lalu", protiv pega i fleka i čini mi se da je bila zadovoljna (mada ona i nije imala nekih problema sa kožom već pegice i po neku flekicu -verovatno od sunca)
Pretpostavljam da "izbeli" kožu ako su u pitanju pegice i flekice, a sad za "sanaciju" posle čačkanja :oops: nisam baš sigurna...
E, takodje, nije tačno da se u Nišu teško nalazi :lol: (bar nešto :roll: )čini mi se da je ima u Impex-u... proveriću, pa ako te interesuje napisaću ti...
Pozdrav! :wink:
Znaci definitvno ta krema nije za to,nista ko pita ne skita.....a da ne znas ko je po tebi ili si mozda cula od nekog sta je najbolje za te vrste fleka?
Vidim iz Nisa si,fino a koj deo?
PS Nema potrebe da se mucis suvisnim odlaskom u impex.....jer koliko vidim da ima "mnogo" postova o ovoj kremi,sve ti to govori o cemu je rec...znaci ono retko ko je cuo za to.....no kako god veliki POZDRAV za tebe jedinu koja si odgovorila na ovu temu!!! :wink:
Plava
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Mar 31, 2006 2:53 am

Post od Plava »

Poslala sam ti PP! :wink:
"Budi ono što jesi da bi postao ono što zaslužuješ!"
borische
Stalni član
Stalni  član

Post od borische »