POMOC!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
abc123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 21, 2010 9:49 pm

POMOC!

Post od abc123 »

Ovako,imam 17 godina i problem sto u erekciji ne mogu da povucem kozicu dalje posle otkrivanja glavica... Bio sam kod urologa i rekao mi je da mazem na mestu prstena dedarmal(mast) 14 dana i ujutru i uvece i da svaki put rastezem kozicu.Posle 14 dana sam otisao na kontrolu i nista posebno mi se nije popravilo( ali ima malo napretka). Rekao mi je da nastavim da mazem mast jos 14 dana i jos 14 dana da razvlacim kozicu bez masti, pa opet kontrola.Mislim da je pomenuo i frenulum i da je rekao "necemo da seckamo nista,je l smo Srbi i ne neko drugi" E sad moja pitanja su sta ce da bude ako mi ne bude bilo bolje posle masti i da l je bezbedno toliko da se maze didermal i ujutru i uvece ukupo mesec dana i molio bih vasa strucna misljenja ili bilo koja ko moze da mi pomogne... Postavicu sad slike da vidite, poto doktor nije video kako to sve izgleda u erekciji.Svaka pomoc-dobro dosla!
Hvala puno, unapred!
Slika
Slika
Slika
Slika STA MISLITE?
cicigan94
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2013 4:20 pm

Re: POMOC!

Post od cicigan94 »

А докле би ти да је повучеш? Можда грешим, али ја не видим шта ту не ваља.. Јел тебе боли нешто приликом ерекције, или шта?
eyes
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 31, 2011 8:06 pm

Post od eyes »

Taj frenulum koji pokazuješ, a koji je po tebi problematičan, u stvari takav i treba da bude, a kožica i ne treba da ide dalje, zato i postoji taj frenulum. :)

Nemoj ništa da mažeš, sve je u najboljem redu! :)
abc123
Novi član
Novi član

Post od abc123 »

Neki put mi se desava da u erekciji ne bude ovako nego da kozica bude povucena samo do otrkrivanja glavica i ne moze vise,kaok kad, pa mi to malo predstavlja problem, pa sam mislio da ce didermal da sve to resi, ali ne znam :-?
abc123
Novi član
Novi član

Post od abc123 »

I ako bi mogli da prokomentarisete u vezi ove druge slike, taj prsten, sto se pojavljuje(vidi), da li to tako treba da bude? Izvinite, i hvala jos jednom!!! :)
Milan***
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 4:41 pm

Post od Milan*** »

Da mirno spavas, normalno je. Nemas potreba da se brines. A ti jos takodje rastes, mozda ce se malo i poboljsati. Sve u svemu, ne treba da brines.
cicigan94
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2013 4:20 pm

Post od cicigan94 »

Такође мислим да је све уреду и да не требаш ништа мазати.. временом ће се кожица развући још мало, опуштено само..
eyes
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 31, 2011 8:06 pm

Post od eyes »

abc123 napisao:I ako bi mogli da prokomentarisete u vezi ove druge slike, taj prsten, sto se pojavljuje(vidi), da li to tako treba da bude? Izvinite, i hvala jos jednom!!! :)
Treba, treba. :) Sve je u najboljem redu, ne treba ništa da mažeš. Opusti se i uživaj! :)
Odgovori