Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Ovako,imam 17 godina i problem sto u erekciji ne mogu da povucem kozicu dalje posle otkrivanja glavica... Bio sam kod urologa i rekao mi je da mazem na mestu prstena dedarmal(mast) 14 dana i ujutru i uvece i da svaki put rastezem kozicu.Posle 14 dana sam otisao na kontrolu i nista posebno mi se nije popravilo( ali ima malo napretka). Rekao mi je da nastavim da mazem mast jos 14 dana i jos 14 dana da razvlacim kozicu bez masti, pa opet kontrola.Mislim da je pomenuo i frenulum i da je rekao "necemo da seckamo nista,je l smo Srbi i ne neko drugi" E sad moja pitanja su sta ce da bude ako mi ne bude bilo bolje posle masti i da l je bezbedno toliko da se maze didermal i ujutru i uvece ukupo mesec dana i molio bih vasa strucna misljenja ili bilo koja ko moze da mi pomogne... Postavicu sad slike da vidite, poto doktor nije video kako to sve izgleda u erekciji.Svaka pomoc-dobro dosla!
Hvala puno, unapred! STA MISLITE?
Taj frenulum koji pokazuješ, a koji je po tebi problematičan, u stvari takav i treba da bude, a kožica i ne treba da ide dalje, zato i postoji taj frenulum.
Neki put mi se desava da u erekciji ne bude ovako nego da kozica bude povucena samo do otrkrivanja glavica i ne moze vise,kaok kad, pa mi to malo predstavlja problem, pa sam mislio da ce didermal da sve to resi, ali ne znam
I ako bi mogli da prokomentarisete u vezi ove druge slike, taj prsten, sto se pojavljuje(vidi), da li to tako treba da bude? Izvinite, i hvala jos jednom!!!
abc123 napisao:I ako bi mogli da prokomentarisete u vezi ove druge slike, taj prsten, sto se pojavljuje(vidi), da li to tako treba da bude? Izvinite, i hvala jos jednom!!!
Treba, treba. Sve je u najboljem redu, ne treba ništa da mažeš. Opusti se i uživaj!