Imam 14 godina a u aprilu punim 15 pa me zanima par stvari:
1. Da li visina utice na velicinu polnog organa?
S' obzirom da sam ja visok samo 1.65m a u opustenom stanju penis mi je oko 11cm nekad vise nekad manje, a u erekciji nekih 15-16cm
2. Da li je gore navedena velicina normalna za moje godine i da li bi mozda trebala da bude veca razlika izmedju erekcije i opustenog stanja?
velicina polnog organa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 21, 2013 3:23 pm
Re: velicina polnog organa
Pod jedan...ne,nije bitna..ko god kaze da je bitna ili te zeza ili prica neke babske price i lupetanja....pod dva...da to je normalna velicina i verovatno ce ti jos rasti posto imas tek 14 godina tako da mozda i predjes u velike kategorije
razlika je normalna,ti imas veliku duzinu u opustenom stanju,a inace sto je manji u opustenom stanju razlika je veca kad je u erekciji a kad je veliki u opustenom onda je manja razlika do erekcije ali dodje ti isto tako da..... 

a da li mastrubiranje zaista utice na rast i velicinu penisa? posto sma dosta cuo takvih komentara ovde
-
- Novi član
Ne ne utice a i nema nikakvog razloga da bi uticalo,msm svi kad udju u pubertet drkaju pa im ne raste a sigurno se ne smanjuje od drkanja,pusti te price a i zasto bi te zanimalo to,imas tek 14 god a 16 cm 

pa necu da se na tome zaustavi..nekako mi je 16 malo...znam da je to prosek u svetu ali ne zaboravimo da su tu uracunati i kinezi idealno bi bilo 18-20
a i imam jos par pitanja? da li je normalno da penis bude zakrivljen posto meni jeste dosta? i plus nekako je malo nagnut u levo? cuo sam da je normalno al bih i ovde da pitam
normalno jeste, ali ne bas da bude dosta...
a za ovo drugo, u tvojim godinama vec si nadmasio prosek i za odrasle...
a za ovo drugo, u tvojim godinama vec si nadmasio prosek i za odrasle...

-
- Novi član
Brate moj 16 nije prosek
to je preeeko proseka...prosek u svetu je 14 cm a u srbiji navodno 14-15 cm a ti imas 16 i to tek sa 14 godina a penis raste cak i do 21 godine
a zakrivljenost je normalna ne brini se...