Molim za savet

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
kalman 58
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 13, 2013 9:29 pm

Molim za savet

Post od kalman 58 »

Imam 55 god i procelav sam,imam visoke zaliske nikad se nisam obracao lekaru.Malo me zbunjuje sa vremena na vreme izraste me dosta dlacica vidljivo je i osecam pod prstima ali polako nestaje.Sta mi savetujete.Hvala.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Molim za savet

Post od aa_aca »

Благо теби што имаш само тај проблем. :D
kalman 58
Novi član
Novi član

Post od kalman 58 »

pa sa 55 nije sigurno jedini problem malo ste provokativni ,ali nema veze bar nesto raste makar i prividno.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Како је човек искрен и отворен када је инкогнито па нико не зна ко је. :D

Особа која има времена да анализира своју косу и размишља о њој, има времена на претек. Чим имате времена на претек значи да немате проблема који би Вам одузимали то исто време. Зар нисам у праву?
kalman 58
Novi član
Novi član

Post od kalman 58 »

Naprotiv nisi u pravu nimalo,mislio sam dobiti savet uistinu ali hvala nema potrebe.Nisam dokon,radim kod privatnika pa mi nije dosadno pomislio sam da stvarno ima ovde i doktora ali greska.Ja sa mojim problemom mogu se i predstaviti nije me sramota stvarno ne volim ove inkognito razgovore.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Ма нема проблема. Него, нисам рекао да ти је досадно, него да немаш озбиљнијих проблема у животу.

Што се тиче инкогнито, ако га не волиш можемо и на кафу. :D

Има овде лекара, али треба да будеш стрпљив. То што ја могу да одвојим неко време за овај форум не значи да то могу и други. Мада, теби није неопходан лекар него било која особа са сличним проблемом па да размените искуства. Ја нешто не обраћам пажњу на косу те нисам најбољи саговорник. Немој да си на крај срца. :D
Odgovori