meni i mom drugu je zanimimljivo kao da se rvamo pa se hvatamo u "poluge" i pri tome se moramo hvatat za vrat toliko jako da nemozemo da disemo i gusimo se
dali to moze da bude opasno? dali mozemo ostetit tiroidnu zlijezdu ili grkljan?
hvatanje za vrat
Re: hvatanje za vrat
moze da opasno, gledajte vi da ne polomite vrat, ako ne morate nemojte to da radite...
Budite pažljivi, ili se lepo upišite na mma ili brazilsku jiu-jitsu pa na treninzima u kontrolisanim uslovima sparingujte i naučite tehnike 

pa dobro nismo glupi da polomimo vrat.....ja samo pitam mozemo li ostetit grkljan i tiroidnu zlijezdu
Може свашта да се оштети. Довољно је останеш без кисеоника и ето проблема са мозгом. Играјте се неке паметније игре.
pa ne drzimo se za vrat pola sta nego dok ovaj sto je uhvacen za vrat se ne preda 
a zar moze tako lako da se ostete ti organi u vratu?

a zar moze tako lako da se ostete ti organi u vratu?
Не треба ти пола сата, већ је довољно пола минута да се прекине крвоток према мозгу.
Врат нема коштану заштиту, а ви клинци немате развијене вратне мишиће. Дакле, немојте да се зезате.
Врат нема коштану заштиту, а ви клинци немате развијене вратне мишиће. Дакле, немојте да се зезате.
Da, možete da povredite grkljan... Jeste da su male šanse za to, al je moguće, zato pazite... Ja sam nakon jednog tavkog davljenja imao bol kao da imam upalu vratnih mišića i upalu grla... I bolelo me kad gutam. I naravno nemoj da se junačite pa da padate u nesvest 

ako je to jedino sto nam se moze desit onda je ok xDDejanbg napisao:Da, možete da povredite grkljan... Jeste da su male šanse za to, al je moguće, zato pazite... Ja sam nakon jednog tavkog davljenja imao bol kao da imam upalu vratnih mišića i upalu grla... I bolelo me kad gutam. I naravno nemoj da se junačite pa da padate u nesvest
Moj primer je bezazlen, a znam dečka koji je opasno povredio vilični zglobs trajnim problemima... Volim i ja takve sportove, al pazite 

Нико није рекао да је то једино што се може десити, напротив.hisper12 napisao:ako je to jedino sto nam se moze desit onda je ok xD