Pitanje

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Dzondzula33
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 15, 2013 1:15 pm

Pitanje

Post od Dzondzula33 »

E ovako,ne znam kome da se obratim,pa cu ovde,imam mnogo nekih problema i stvarno ne mogu to nikome da kazem.Kao prvo,sa desne i leve strane pored penisa osecam kao neke zilice,tj. kad ih pipnem osetim,ovako nisu vidljive,i ne mogu reci da su bas kao zilice,vise kao neka tkiva,kad ih stisnem,osetim kucanje srca,nisu direktno pored penisa,vise kod noznog uda.Kao drugo,mislim da mi se testisi smanjuju i da u levoj mosnici sve veci prostor zauzima epididimis.Trece,ponekad imam jak bol u penisu,kao peckanje,najcesce posle erekcije nocu,a ponekad i u toku obavljanja nuzde,a ponekad dok obavljam nuzdu kao da se ukoci i to bas boli.Takodje,osecam kao da mi malo ispod pasa neka zlezda ponekad radi.To je otprilike to,nadam se brzom odgovoru!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Pitanje

Post od aa_aca »

Ако одеш на ирисдијагностику нећеш морати ништа да причаш. Само ћеш да добијеш стање организма. Можеш да одеш и на ЕПТА дијагностички систем.
Odgovori