Nelagodnosti oko polnog organa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
beetle
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 03, 2013 4:53 pm

Nelagodnosti oko polnog organa

Post od beetle »

Pozdrav, imam neki neobican problem, dakle nije klasican problem da me boli nesto ali....
Osecam cesto nelagodnost u desnom testisu, kao da mi nesto smeta konstantno, i stalno ga pipkam ali nista mi ne znaci, jednostavno imam neku potrebu da pipam da kao namestim :roll:
Posle citanja po netu (rekao sam da to necu nikad da radim) naleteo sam da ta vrsta nelagodnosti moze da bude neka upala prostate ili pasemenika JER jednom - dva puta dnevno osetim kao iznad testisa da me presece neki ostar bol, nije strasno ali svakako osetim tu neku nelagodnost i dok vozim auto kao da mi deo prepone kod desnog testisa trne ili pece, nisam siguran.... Dok vrsim nuzdu, jelte, veliku :roll: :oops: usred napinjanja osetim i neki mali pritisak na testise, tacnije taj desni, ali ne direkt na njega vec negde iznad, jako je tesko opisati.
Planiram da odem od sledece nedelje kod urologa, nikako da stignem :-?

Ali eto, ako je neko imao neki slican problem, voleo bih da podeli ovde, mozda nije apsolutno nista strasno i ja sam samo "istripovao" nesto posle silnog citanja po internetu a mozda i jeste nesto.

Hvala unapred.
beetle
Novi član
Novi član

Re: Nelagodnosti oko polnog organa

Post od beetle »

Da li je moguce da niko ne zna?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

bol moze da bude i samo refleksne prirode...a ako previse paznje obracas na to osecaj moze da se pojaca...ali moze biti i kod nekih upala, kao sto si i sam pomenuo...najbolje je naravno uraditi pregled i neke onsovne laboratojske analize, bez toga se ne moze znati da li je sve ok ili postoji neki problem...
beetle
Novi član
Novi član

Post od beetle »

Hvala, zakazacu za sl nedelju pregled pa javljam
Odgovori