penis u pubertetu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 12, 2013 11:08 am

penis u pubertetu

Post od avatar »

Imam 15 godina spermu sam dobio nekidan posto ulazim u rani pubertet sta da radim da ispravim penis koji je prema gore ukrivljen kao banana i penis mi je 10 cm sta je najbolje raditi u fazi puberteta da se poboljsa rast ?

Hvala na razumjevanju !
goran964
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2013 9:03 am

Re: penis u pubertetu

Post od goran964 »

Sine,
poseti lekara opšte prakse i traži uput za urologa a sam ne radi ništa.Pozzz
Novi član
Novi član

Post od avatar »

Penis mi je takav samo u erekciji
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

penis moze i normalno biti zakrivljen u erekciji, bitno je da nije bas neko preterano veliko zakrivljenje koje bi ti pravilo smetnje...kad je zakrivljenje preveliko onda se treba javiti na pregled i videti treba li to ispraviti...rast ne mozes da ubrzas, to je genetski predodredjeno...sta god da te brine mozes se uvek javiti na kontrolu svom lekaru cisto da se vidi da li sve tece ok i sto se tice puberteta, posto ovako bez pregleda ne mozemo da damo neki pravi savet...
gonzales B
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 14, 2013 2:19 pm

Post od gonzales B »

To što ti je penis u erekciji povijen na gore kao banana, može samo da ti bude prednost prilikom budućih seksualnih odnosa sa devojkama, jer takav penis bolje stimuliše ženski polni organ prilikom odnosa. Nemoj da te brine veličina jer devojkama je bitnija "tehnika" nego veličina. :wink:
Novi član
Novi član

Post od avatar »

Hvala puno !
Odgovori