Psorijaza,ekcem,ujed,sta li je?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Psorijaza,ekcem,ujed,sta li je?
Ovako,imam VEIKI PROBLEM...Vec mesec dana izaslo mo je nesto po telu a prvo je bilo lokalizovano na tabaina i na naddlanici...Javlja se u nekakvih plihova koji jako svrbe i onda kada pocnem cesati onda se odvoji kosa i jednostavno od cesanja se gornji deo koze makne i potece limfa(a cesanje je toliko jako da uzimam grickalicu i maknem gornji deo koze cak i onaj zdrav)...Imala sam u pocetku po jednu na oba tabana sada se samo to prosirili na ostalim delovima tela,.imam jednu na ledjima,7 na levom stopalu,1 na desnu,kad imam i na godnjem delu stopala,onda na nogama i uglavnom su sve iste ali su jako prisutne samo na stopalima.Simtomi su samo jak svrab dok se ne raskvari,a posle toga se smiri.Bila sam kod 4 dermatologa,kljukali su mi presingom prvo jednom dnevno pa dva put dnevno pa do skoro sam pila 3 puta dnevno,koristila sam sinoderm gel,sinoderm krem,triderm,cak i neki puder za decu koji se koristi za boginje(tako su mu objasniji farmaceuti) i nista mi nije pomoglo...Svi su mi dali rzilite dijagnoze,jedan da je psorijaza,drugi da je ekcem,treci da su ujedi a cevrti da je alergijska reakcija ALI KAD MI PREPISE TERAPIJU OPET IM NISTA NIJE NALIK NA DIJAGNOZU KOJU MI DAJU...PA SE SAD JA PITAM DA LI MI VI ILI BAREM NEKO KO IMA SLICNE SIMTOME MOZE RECI O CEMU JE REC.....MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE....
Re: Psorijaza,ekcem,ujed,sta li je?
zdravo,kazi dragicka,postoji terapija od 4 proizvoda,koristila sam i sad je cve ok,nema ih po apotekama,narucuju se i kad stignu na kucnu adresu tad se placaju,taj problem moras da resis i iz nutra i iz spolja,ako zelis dacu ti kontakt,pozdrav
Meni je konstatovana psorijaza,imao sam je na unutrasnjim delovima dlanova,koza mi je toliko pucala da mi je ponekad i krvarilo,u pocetku sam slusao mog doktora i menjao kreme za ruke,sve su morale da se prave u apoteci i naravno svaka sledeca je bila skuplja od predhodne a nisu mi pomagale, uvek mi se ponovo pojavljivalo.Obisao sam sve sajtove na tu temu i zajednicko za sve je da niko nema pojma za uzrok psorijaze i svi misle da je imuni sistem u pitanju,pa onda reko ajde da ojacam imuni sistem.
Ja redovno uzimam kasicicu meda svako jutro i vise od godinu dana mi se nije pojavila psorijaza a da ne pricam da nisam isto toliko bio bolestan.
U med koji ja uzimam pomesan je PROPOLIS,MATICNA MLEC I POLEN,to moze da uradi svaki pcelar doduse koristim neku kremu za ruke koju sam kupio u supermarketu.
Probajte ne moze da skodi.Pozdrav
Ja redovno uzimam kasicicu meda svako jutro i vise od godinu dana mi se nije pojavila psorijaza a da ne pricam da nisam isto toliko bio bolestan.
U med koji ja uzimam pomesan je PROPOLIS,MATICNA MLEC I POLEN,to moze da uradi svaki pcelar doduse koristim neku kremu za ruke koju sam kupio u supermarketu.
Probajte ne moze da skodi.Pozdrav
Verovatno ste culi za kreme i proizvode na bazi IHTIOLA. To je crna supstanca neprijatnog mirisa koja se dobija destilacijom uljanih skriljaca ribe. Inace odlican je za lecenje Psorijaze, Ekcema kao i Gljivica na tabanima. Evo jednog proizvoda koji zaista pomaze, tretman je brz, pouzdan i efikasan i u kombinaciji sa pojacanjem imuniteta daje sjajne rezultate. Melem za Ekcem i Psorijazu
Probajte da koristite Bionet balzam-melem, nadam se da ce vam pomoci.Evo i link pa procitajte i pogledajte.Svako dobro
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater