NE PREPORUCUJEM KOZMETICKE PREPARATE

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

IT napisao:Kada vec govorite o anti-celulit kremama, izrazio bih svoje skromno misljenje da su one generalno, kao i svi tretmani koji se rade po kozmetickim salonima ukljucujuci anti-celulit masaze i body star, nista drugo do jos jedan nacin da se ljudima slabe volje s potrosackim mentalitetom izvuce novac iz novcanika.

I ja se sa ovim potpuno slazem!!! :wink:

Nikakve kreme, niti gace,pantalone, niti klompe, pilule, tabletice ne pomazu........

Smanjite unos hrane, birajte zdrave namirnice, vezbajte i sve ce doci na svoje!!
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm

Post od chokoladica »

skvo napisao:vichy normaderm krema... od moje masne ali ne bubuljicave koze, poceo je da pravi isperutanu bubuljicavu i i dalje masnu kozu
skvo

meni je super normaderm imam kremu i gel za umivanje,i meni je masna koza ali se kod mene popravilo stanje. :D
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Zato ova tema nema nikakvog smisla!

Svakom odgovara nesto drugo..... uglavnom ne bih da se ponavljam
tatijana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Apr 24, 2005 9:06 pm

Post od tatijana »

cicamaca napisao:Zato ova tema nema nikakvog smisla!

Svakom odgovara nesto drugo..... uglavnom ne bih da se ponavljam
Kako te ne mrzi da se javljas kada ti tema ne odgovara, to je cisto gubljenje vremena :wink:
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm

Post od bobo001 »

Stvarno je out reci:ovo je dobro ,ovo nemojte da koristite!Mislim...........Sve je to individualno,NEMAMO SVI ISTI TIP KOZE!!!
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Upravo sam joj to pokusala reci.......ali eto, dzaba.

Neko nece, pa nece da shvati......
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Pa dobro, trebalo bi onda preformulisati da pisemo ovde o onim proizvodima koji NAMA licno ne odgovaraju (sto mislim da se ovde i radi), pa da onda uporedima sa drugima, da li je i njim tako i ako jeste, sta su probali od drugih proizvoda...... :wink:

A to da svakom od nas odgovara jedan proizvod a drugi ne, i da to ne mora da bude nepisano pravilo, evo mog primera (ista koza-isti proizvod, a reakcija - KATASROFA!!!!!!!!!)

Da li neko ima iskustva sa ovim i da li nekome pada na pamet, zasto mi se desilo sledece: Kupila sam Niveinu umirujucu masku za lice (aloe vera i kamilica-ona svetlo zelena).

Pre par meseci sam potrosila jednu polovinu (inace radi se o onoj, ja je zovem "uzorak" iz dva dela) i sa licem mi je bilo sve ok.

Pre neki dan uzmem i ovu drugu polovinu, koja nije bila otvorena, namazem lice, vrat i dekolte, i cim sam stavila, osetim kako me koza jezivo pece (datum je inace ok, proizvedeno Nov. '05. a rok trajanja je 30 meseci!). Ostavila sam je na kozi, tek toliko dok nisam osetila to strasno peckanje, i naravno, odmah oprala kozu, a ono...........katastrofa!!! :o Sve je crveno, momentalno mi je poiskakalo milion bubuljica po celom licu, vratu, dekolteu........znaci svuda gde sam je namazala!! :o :o :o Svrbi i pece nenormalno.

Crvenilo se povuklo, ali bubuljice mi i dalje stoje u nenormalnim kolicinama!! :evil:

Da li neko ima neki savet, kako da povratim kozu od toga i upste, da li nekome pada na pamet zasto mi se to desilo kada sam je vec koristila i sve je bilo ok!????

Nadam se da ce mi neko dati neki savet kako da se resim ovih cudovista sa lica!! :(
tatijana
Aktivan član
Aktivan član

Post od tatijana »

draga moja, u slucajevima alergije lica koristi se kuterid koji se spravlja u apoteci , a izgleda kao mleko....u svakom slucaju pitaj dermatologa da ti tacno objasni...ja sam ga koristila protiv alergije nepoznatog porekla i sve se povuklo za 5 dana, a maksimalno koriscenje je inace 7 dana i kako mi je dermatolog objasnio najcesce se koristi kod alergija
tatijana
Aktivan član
Aktivan član

Post od tatijana »

cicamaca napisao:Upravo sam joj to pokusala reci.......ali eto, dzaba.

Draga, nije poenta shvatanja ili ne shvatanja...kada ti se neka tema ne dopada, a ti onda predjes na drugu da ne bi gubila vreme, pogotovo sto nisi shvatila sustinu teme
pozdrav
tatijana
Aktivan član
Aktivan član

Post od tatijana »

tatijana napisao:

Draga, nije poenta shvatanja ili ne shvatanja...kada ti se neka tema ne dopada, a ti onda predjes na drugu da ne bi gubila vreme, pogotovo sto nisi shvatila sustinu teme
pozdrav[/quot

znaci, ja konkretno ne pricam o recimo kremi za suvu kozu koja mi nije pomogla, zato sto ne prija mom licu, ali...ja sam primetila da dobar ucinak daje ulje od brsljena( 1/2 litre 400 dinara) u borbi protiv celulita, za razliku od nekih agresivnije reklamiranih proizvoda...to je narano moje iskustvo...samo razmenjujemo misljenja
boris r
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 15, 2006 10:08 am

Post od boris r »

Sto bi se u narodu reklo, ako ti se ne svidja kanal ti daljinac u ruke pa ga menjaj :)
tatijana
Aktivan član
Aktivan član

Post od tatijana »

Sto bi se u narodu reklo, ako ti se ne svidja kanal ti daljinac u ruke pa ga menjaj :)[/quote]

Upravo sam i ja to pokusala da objasnim...tnx :wink:
Odgovori