Pa dobro, trebalo bi onda preformulisati da pisemo ovde o onim proizvodima koji NAMA licno ne odgovaraju (sto mislim da se ovde i radi), pa da onda uporedima sa drugima, da li je i njim tako i ako jeste, sta su probali od drugih proizvoda......
A to da svakom od nas odgovara jedan proizvod a drugi ne, i da to ne mora da bude nepisano pravilo, evo mog primera (ista koza-isti proizvod, a reakcija - KATASROFA!!!!!!!!!)
Da li neko ima iskustva sa ovim i da li nekome pada na pamet, zasto mi se desilo sledece: Kupila sam Niveinu umirujucu masku za lice (aloe vera i kamilica-ona svetlo zelena).
Pre par meseci sam potrosila jednu polovinu (inace radi se o onoj, ja je zovem "uzorak" iz dva dela) i sa licem mi je bilo sve ok.
Pre neki dan uzmem i ovu drugu polovinu, koja nije bila otvorena, namazem lice, vrat i dekolte, i cim sam stavila, osetim kako me koza jezivo pece (datum je inace ok, proizvedeno Nov. '05. a rok trajanja je 30 meseci!). Ostavila sam je na kozi, tek toliko dok nisam osetila to strasno peckanje, i naravno, odmah oprala kozu, a ono...........katastrofa!!!

Sve je crveno, momentalno mi je poiskakalo milion bubuljica po celom licu, vratu, dekolteu........znaci svuda gde sam je namazala!!

Svrbi i pece nenormalno.
Crvenilo se povuklo, ali bubuljice mi i dalje stoje u nenormalnim kolicinama!!
Da li neko ima neki savet, kako da povratim kozu od toga i upste, da li nekome pada na pamet zasto mi se to desilo kada sam je vec koristila i sve je bilo ok!????
Nadam se da ce mi neko dati neki savet kako da se resim ovih cudovista sa lica!!