help!!!!!

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ucrnjaceni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2013 6:45 pm

help!!!!!

Post od ucrnjaceni »

Zdravo svima,
Moram se ovdje olaksat i cut ima li ko sto pametno da mi kaze jer evo 3 mjeseca svaki trenutak kad sam sam provodim u paranoji>
Naime, prije pola godine sam bio par mjeseci sluzbeno u Njemackoj.
Tamo sam se jedno vece smuvao sa jednom curom sa nasih prostora koja studira tamo.Bicu otvoren, imali smo sex sa kondomom ali sam jeprije sexsa ustima odradio dolje.
Inace pusim skoro 2 kutije cigara na dani po citav dan smaram sam sebe kako moram prestat i sve govorim od sjutra cu...
Mjesec dana poslije ovoga sexsualnog dogadjaja dobijam temperatutru39 koja me je drzala 7-8 dana dok nisam poceo da koristim sumamed.Poslije njega je bilo bolje.
Medjutim kakoje prestala temperatura ostao je neki cudan osjecaj u grlu.
Operisao sam krajnike kao mali tako da ih vise nemam, a grlo mi je konstanto crveno
i konstantno imam osjecaj stranog tijela u grlu.
Slike upaljenog grla sam poslao jednom doktoru koji mi je rekao da imam herpesni faringitis (to mi je juce rekao)i da treba da pijem tablete diflcan 7 dana.
Jeli moguce da sam sa lizanjem zaradio neku opasnu gljivicu koju vucem mjesecima i koja mi stvara osjecaj kao da imam omcu oko vrata i prisustvo stranog tijela u grlu.
Njemu sam poslao slike grla a nisam mu pominjao ovaj seksualni dio koji sam imao a na kraju njegovog odgovora u mailu rekao je Sa zenam oprezno...
Okacio bih i ovdje slike ali neumijem.
Moze li se taj herpesni faringitis dobiti od stresa i nervoze???

Strasno sam prepadnut , ima li neko neku ideju...
Kad googlam prvo sto vidim je sida i odma mi srce ubrzano radi ocu da umrem od nervoze.

Inace promijenio sam 4 posla u poslednjih pola godine i konstantno sam pod stresom i nervozom.Dobro sam ziv koliko se nerviram.

Pomagajte molim vas.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: help!!!!!

Post od drbgd »

zena sa kojom ste imali odnos vas je inficirala virusom herpesa.
idite na pregled dermatovenerologa, ali i specijaliste ORL (da se ne "provuce" neka druga dijagnoza)
Odgovori