Imam jedan problem, ako moze neko da mi pomogne? Vec nekih 15-20 dana imam problem sa penisom, kozica kao da je ispucala... I na glavicu je malo oteklo...to spadne, i posle seksualnog odnosa se pojavi opet.
Pre se pojavljivalo to ispucalo, i mazao sam kremama i prodje odmah, ali sad to ne spada vec 20 dana... Ne boli nista, samo je to ispucalo, jel moze neko da mi kaze neki savet, da li bi trebalo da se obratim lekaru, kako to da lecim..?
Problem sa polnim organom
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Problem sa polnim organom
da li ti je kozica tesnija? kod tesnije kozice javljaju se povrede, upale, a to onda dodatno suzava kozicu...najbolje je da se javis na pregled da se vidi kako to izgleda...
Pre je bila ok, ali sad je malo uza... Jel ima nesto da se koristi, neka krema da bi to spalo, ili mora kod lekara ...?
fimoza moze da nastane i nakon upala, pa se mozda o tome radi kod tebe...na slepo je tesko da se da pravi savet, najbolje je da se javis na pregled da se vidi kakva je tacno situacija i na osnovu toga kako se moze resiti...
Pa sta mislite vi, jel za to mora operacija ili ne ? Pokusacu sto pre da se javim lekaru onda...
zavisi od stepena suzenja...ako je manje i ako trenutno postoji neka upala koja je privremeno suzila kozicu to se moze oporaviti nakon izlecenja upale...ali ako to pucanje kozice nastaje zbog vec stvorenog suzenja mozda ce se to morati resiti hirurski, inace ako bude trebalo to je zaista mala i laka intervnecija...ali da ne pricamo unapred, mora se videti kakva je tacno situacija pa ce se znati sta treba ciniti...
Malo suzenje kozice, jel da idem kod doktora, ili imate vi da mi preporucite neku kremu ili bilo sta...?
na slepo nije nikad pametno preporuciti neki lek, ipak je najbolje kad se nesto vidi...