hitno potrebna pomoc

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Vlada41
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 24, 2013 11:00 am

hitno potrebna pomoc

Post od Vlada41 »

Ljudi pomagajte, imao sam odnos sa devojkom i zavrsili smo i ja sam obrisao penis i obukao se i nakon 15ak, 20min. smo ponovo i na trenutak sam usao u nju bez kondoma nekih 20sec. i izasao, da li moze to da izazove nezeljenu trudnocu, tacnije da li je ostalo nesto na penisu i da li je moglo nesto da se desi za tih 20sec. sto sam bio unutra. Hvala na pomoci
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: hitno potrebna pomoc

Post od aa_aca »

Па све си обрисао. Шта је могло да остане?
Dr.Masinac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 05, 2013 6:35 pm

Post od Dr.Masinac »

Sem ako nisi ponovo svrsio.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

:lol: :lol: :lol:
Vlada41
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 24, 2013 11:00 am

Post od Vlada41 »

pa ne znam sta je moglo da ostane, pitam ne razumem se u to. :-) a nisam u nju svrsio sigurno samo usao i izasao pa sam onda tek stavio kondom. :-)
goran964
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2013 9:03 am

Post od goran964 »

Postoji jedna serija sa nazivom Arow...tip pogađa loptice i negativce strelom iz luka iz svih mogućih pozicija.Pri tom bi mu i svetski prvaci u gimnastici pozavideli na akrobacijama...
Mladiću...prilikom erekcije penisa,prostata luči jednu sluzavu tečnost u mokraćni kanal penisa kojom oblaže sam kanal i time neutrališe zidove kanala biohemiski od tragova urina,pripremajući isti za protok semene tečnosti kad dođe vreme.Ta tečnost se pri jačem muškarčevom uzbuđenju može i videti na vrhu glansa penisa na mestu kraja mokraćnog kanala.Partnerka je može i pri oralnom seksu osetiti kao slankast ukus u ustima.Dakle,spermatozoidi ne mogu preživeti u biohemiskoj sredini koja nije adekvatna i sam urin (mokraća)ih oštećuje ili ubija.Dešava se da se u toj samoj tečnosti,posebno ako nije bilo dužeg izbacivanja sperme(apstinencija)pojavi izvestan broj spermatozoida.Ako ste tada u partnerki postoji mogućnost trudnoće jer dovoljan je samo jedan.Po orgazmu se može desiti da ne dođe do potpunog pražnjenja,može se pojaviti mali iscedak kad penis izgubi erekciju ili se isti pojavi u bilo kom trenutku nove.Mali trik....pre ponovnog odnosa urinirati da bi se poremetila biohemiska sredina u mokraćnom kanalu i bez kocke zvane-samo malo pa ću posle kondom!Neka partnerka uradi test na trudnoću preko urina ili putem krvi.Pozzz.
Odgovori