rosea gilbert po II put

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Li
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 4:17 pm

rosea gilbert po II put

Post od Li »

Molim vas da mi pomognete i odgovorite da li je moguce dobiti roseu po drugi put jer sam citala da se obicno javlja samo jednom. Crvene fleke koje trenutno imam jako podsjecaju na iste iz 2001 god, kada mi je dijagnosticirana pityriasis rosea gilbert. Molim odgovor!!!
natashar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 09, 2006 11:40 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od natashar »

Ja sam citala da je moguce dobiti opet pitiryasis, ali uglavnom ako je dobijes u proljece jedne godine onda ces je opet dobiti u jesen te iste godune. Ne znam kako ti se to opet javilo nakon par godina, ja sam je dobila po prvi put ove godine i strasno me nervira sto moram cekati da to samo od sebe prodje, sve se nesto nadam da ce mi neko reci neki laksi i brzi nacin za suzbijanje tog glupog virusa. Pozdrav
natashar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 09, 2006 11:40 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od natashar »

www.emedicine.com Tu ces naci gotovo sve odgovore vezane za sve kozne bolesti, pa vjerujem i za tvoju. Stranica je fenomenalna. Srecno
Odgovori