svrab pod kozom
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 08, 2013 3:36 pm
svrab pod kozom
Od pre par dana, nekoliko puta dnevno mi se javi osecaj svraba pod kozom na ledjima u predelu ispod vratnih prsljenova. Stvar je u tome sto cesanjem svrab nikako ne prolazi, odnosno imam osecaj bukvalno kao da je svrab na kostima, tj kicmi. Cudna senzacija, najbliza svrabu, koji izludjuje jer ne moze da se "pocese". Posle nekog vremena prolazi samo od sebe, ali dok traje je nepodnosljivo. Ne znam da li je ovo pitanje za dermatologa uopste, ali ne znam kome da se obratim. Hvala.
Re: svrab pod kozom
Вероватно су ти нерви мало изиритирани. Узми квалитетан комплекс витамина Б да смириш нервни систем. Наћи ћеш их у продавницама спортске исхране: Панспорт, Лама, АМГ. Ови су одлични:

-
- Novi član
Hvala najlepse na pomoci! Bice da je to, obzirom da mi se to prvi put desilo posle treninga, gde ima dosta i tegova i gimnastike, generalno je dosta naporan, mora da je to. Uf sad mi je vec lakse 

Пошто видим да си физички прилично активна, морам да те питам шта користиш од додатака исхрани?
-
- Novi član
Nista bas
Obzirom da imam problema i sa imunitetom, verovatno bi trebalo nesto da koristim....Preporuke?

Просто не могу да верујем!!! Ти си вежбала и исцрпљивала свој организам.
Ако је мој закључак да живиш у Новом Београду тачан, онда ти је мој предлог да одеш у Панспорт у ЈБЦ-у - преко пута срушене кинеске амбасаде. Тамо ради неколико момака који су веома стручни из области нутриционизма. Имају и одличне витаминско-минералне додатке и још којечега.
Осим тога, скокни и до мог сајта па прочитај шта сам писао у здравственим саветима. Има савета и за повећање имунитета.
Ако је мој закључак да живиш у Новом Београду тачан, онда ти је мој предлог да одеш у Панспорт у ЈБЦ-у - преко пута срушене кинеске амбасаде. Тамо ради неколико момака који су веома стручни из области нутриционизма. Имају и одличне витаминско-минералне додатке и још којечега.
Осим тога, скокни и до мог сајта па прочитај шта сам писао у здравственим саветима. Има савета и за повећање имунитета.
-
- Novi član
Hvala Aco na savetima i predlozima, poseticu i prodavnicu i sajt!