svrab pod kozom

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
milica nbg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 08, 2013 3:36 pm

svrab pod kozom

Post od milica nbg »

Od pre par dana, nekoliko puta dnevno mi se javi osecaj svraba pod kozom na ledjima u predelu ispod vratnih prsljenova. Stvar je u tome sto cesanjem svrab nikako ne prolazi, odnosno imam osecaj bukvalno kao da je svrab na kostima, tj kicmi. Cudna senzacija, najbliza svrabu, koji izludjuje jer ne moze da se "pocese". Posle nekog vremena prolazi samo od sebe, ali dok traje je nepodnosljivo. Ne znam da li je ovo pitanje za dermatologa uopste, ali ne znam kome da se obratim. Hvala.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: svrab pod kozom

Post od aa_aca »

Вероватно су ти нерви мало изиритирани. Узми квалитетан комплекс витамина Б да смириш нервни систем. Наћи ћеш их у продавницама спортске исхране: Панспорт, Лама, АМГ. Ови су одлични:
Slika
milica nbg
Novi član
Novi član

Post od milica nbg »

Hvala najlepse na pomoci! Bice da je to, obzirom da mi se to prvi put desilo posle treninga, gde ima dosta i tegova i gimnastike, generalno je dosta naporan, mora da je to. Uf sad mi je vec lakse :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Пошто видим да си физички прилично активна, морам да те питам шта користиш од додатака исхрани?
milica nbg
Novi član
Novi član

Post od milica nbg »

Nista bas :( Obzirom da imam problema i sa imunitetom, verovatno bi trebalo nesto da koristim....Preporuke?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Просто не могу да верујем!!! Ти си вежбала и исцрпљивала свој организам.

Ако је мој закључак да живиш у Новом Београду тачан, онда ти је мој предлог да одеш у Панспорт у ЈБЦ-у - преко пута срушене кинеске амбасаде. Тамо ради неколико момака који су веома стручни из области нутриционизма. Имају и одличне витаминско-минералне додатке и још којечега.

Осим тога, скокни и до мог сајта па прочитај шта сам писао у здравственим саветима. Има савета и за повећање имунитета.
milica nbg
Novi član
Novi član

Post od milica nbg »

Hvala Aco na savetima i predlozima, poseticu i prodavnicu i sajt! :)
Odgovori