bolovi u sakama,laktovima,ramenima,kukovima,kolenima
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 8:27 pm
bolovi u sakama,laktovima,ramenima,kukovima,kolenima
molim za savet,posle visegodisnjih bolova u sakama,laktovima,ramenima,kukovima,kolenima...rengenskim snimanjem ustanovljena sake-incipijentne degenerativne promene svih PIP i DIP ,suzenje V interfalangealnog prostora, kukovi-peritrohanteritis,cupkava kost u predelu pubicnih kostiju laktovi-u nivou olekranona na mestu pripoja tetive zona suphondralne skleroze MR kicme-bulding degeneracija diskusa svih nivoa,polidiskopatija, STA DA RADIM SA SVIM OVIM DIJAGNOZAMA,KOME DA SE OBRATIM,KAKO DA SE RESIM OVIH BOLOVA,inace imam 43godine,puno radim i ne mogu vise sa bolovima,sta mi je najbolje uraditi,hvala unapred
Re: bolovi u sakama,laktovima,ramenima,kukovima,kolenima
http://www.youtube.com/watch?v=faJ4YGtHdO0
Nije bas najsrecniji video klip ali mislim da je feldenkrais resenje za vas.
Nije bas najsrecniji video klip ali mislim da je feldenkrais resenje za vas.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 8:27 pm
hvala puno na odgovoru,u zelji da skratim pricu i ne davim puno,zaboravila sam da kazem da sam iz kragujevca,a koliko vidim ova metoda se radi u zagrebu,ima li u srbiji(negde blize) nesto slicno?pored silnih lekova protiv bolova rado bih da uradim jos nesto
Мислим да ти је најједноставније да пробаш рецепт са говеђим желатином. Код неколико људи које познајем, дало је одличне резултате. Не кошта скоро ништа. Рецепт погледај на мом сајту (адреса и у профилу) под Савети, Здравље, Зглобови2.