Retencija mokrace

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Obsi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 02, 2005 2:44 pm

Retencija mokrace

Post od Obsi »

Vec desetak dana mokrim male kolicine urina (max. 200 ml) veci deo ostaje u besici. Bila sam kod urologa, katetrom su mi izvadili 400 ml urina (nakon mokrenja). Nisu mi dali nikakve lekove vec samo katetar kojim treba da praznim besiku dva put dnevno. Radi cu i neka snimanja/preglede u skorije vreme. Ja vec godinama imam hronicnu upalu besike ali mi je doktorka rekla da moj trenutni problem nije jedan od simptoma IC-a. Volela bih, ako je neko imao ili ima slican problem, da cuje, kako ste resili ovaj problem, vasa iskustva.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Retencija mokrace

Post od aa_aca »

Ниси лечила упалу бешике?
Obsi
Novi član
Novi član

Post od Obsi »

Meni je propao onaj omotac koji stiti besiku od mokrace to nazalost ne moze da se izleci. Na to sam navikla i borim se kako znam i umem da umanjim tegobe (nemam ja problema non stop vec sa vremena na vreme). Ovo sa nepotpunim mokrenjem mi je nesto novo i strasno sam isprepadana pa sam zbog toga htela da cujem i neka tudja iskustva.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Хвала Богу па немам таква лична искуства. Ако ти мокраћа не излази вероватно је проблем са мокраћним каналима. Једино што могу да ти саветујем је увин чај и слични чајеви против упала. Имаш линк на мом сајту према Институту "Јосиф Панчић" који се бави биљем. Препоручујем ти и право ацидофилно млеко које прави Завод за млекарство. Одлично је за бубреге и цео систем. Имаш и њихове податке под Линкови, Здравље. Мени је ацидофилно млеко својевремено спасило бубреге.
Obsi
Novi član
Novi član

Post od Obsi »

Hvala Aco na savetima. Uvinog caja imam kuci (uvek u rezervi) a mleko mogu da potrazim i pijem (nece mi skoditi). Probacu par dana i buskopan da pijem (opustanje misica stomaka i besike). Ma sve cu da probam samo da mi lakne. Pozdrav.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Ацидофилно млеко немој да тражиш. Правог ефекта ће имати само оно млеко које се професионално прави у Заводу за млекарство. Код њих се и купује.
Odgovori