Problem
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 03, 2013 9:14 pm
Problem
Imam problem iza glavica imam male sitne kao bubljice i to duze vreme sta da radim ? A imam jos jedan veci problem penis mi je dugacak samo 12,5 cm i tanak je imam 17,5 godina sta da radim ?
Re: Problem
Све је у реду. Нема шта да радиш осим да сачекаш да још порастеш.
-
- Novi član
Hvala brate. A kad ce to ? Ja uveliko je*em i svaki put se osecam glupo
Осим што се осећаш глупо, да ли имаш још какав проблем приликом секса?
-
- Novi član
To nemam
ali ja msm da je ovaj mali problem najveci problem

Тај "мали проблем" није уопште проблем ако ти је девојка задовољна оним што си урадио. 

-
- Novi član
Ma vrag verovao devojkama
Ali ja nisam zadovoljan

Жао ми је што се неки лекар не јави да каже оно што је учио на факултету. Колико је мени познато за раст имаш времена још неких пет до шест година. Знам да је свакоме свој проблем најтежи, независно од самог проблема. Ако ти шта вреди ово што ћу ти написати, да напишем: заборави на тај "проблем". Постоје неки третмани који се заснивају на масажи илити истезању "алата". Прогуглај мало; мислим да ћеш наћи. Ништа специјално - крема и на посао. То те ништа не кошта да радиш, али немој да си незадовољан.
Свако од нас се рађа са неким одређеним изгледом. Некоме се не свиђају очи, уста, груди, руке, нокти, ноге - нема краја. Шта да се ради. Тако смо испали. Заиста нема потребе стидети се нечега што смо добили по рођењу и није ствар наше воље и избора.
Свако од нас се рађа са неким одређеним изгледом. Некоме се не свиђају очи, уста, груди, руке, нокти, ноге - нема краја. Шта да се ради. Тако смо испали. Заиста нема потребе стидети се нечега што смо добили по рођењу и није ствар наше воље и избора.
Tvoja veličina je sasvim normalna i nemaš potrebe da se osećaš glupo...
Не могу да верујем на шта сам наишао.
Е не могу да поставим линк јер га аутоматски проглашавају рекламом. Прогуглај Форум за повећање пениса: величинајебитна.ин.рс

Е не могу да поставим линк јер га аутоматски проглашавају рекламом. Прогуглај Форум за повећање пениса: величинајебитна.ин.рс

-
- Novi član
ima da ga izvucem napolje makar mi to poslednje bilo 

imamproblem napisao:ima da ga izvucem napolje makar mi to poslednje bilo

Да ли си успео да нађеш онај форум?