Pozdrav, imam jedan veliki problem koji je skoro poceo da mi se desava. Naime, kada zapocnem masturbaciju, erekcija penisa je normalna, u zadnje vreme mi se desava ( valjda zbog previse problema, razmisljanja i drugih stvari ) kao da mi misli odlutaju, nekako zelja postoji, ali mi ne nikako ne da, i do ejakulacije uopste i ne dodje, erekcija prodje par minuta nakon pocetka masturbacije ali tada se pojavi otok kozice oko penisa, od samog korena pa do glave. Otok je veoma veliki, cak toliko veliki da ne mogu ni pomisliti da kozicu povucem iza glave penisa a ne da to i uradim. Otok stoji nekad duze, nekad krace, zavisi, nekad se desi da vise od sat vremena stoji, a nekad 10-15 minuta...znaci nema pravila kolko ce biti, sto bi se reklo u narodu "kako mu se cefne tako radi". Recimo, i ako bih hteo da nastavim masturbaciju posle par minuta, ne bih mogao nista da uradim od otoka :S
Da li je ovo nesto ozbiljno, ima li potrebe za panikom, strahom? Sta sve moze biti uzrok ovoga?
Otok kozice oko pesnisa nakon kratke nedovrsene masturbacije
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Otok kozice oko pesnisa nakon kratke nedovrsene masturbacije
Koliko imaš godina?
Nisam siguran baš kako izgleda taj otok i kako se to dešava. Da li se to desi svaki put kada masturbiraš? Da li si imao seksualne odnose? Ako možeš možda ne bi bilo loše da postaviš sliku tog otoka da pogledamo.
Nisam siguran baš kako izgleda taj otok i kako se to dešava. Da li se to desi svaki put kada masturbiraš? Da li si imao seksualne odnose? Ako možeš možda ne bi bilo loše da postaviš sliku tog otoka da pogledamo.