Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Naime moj problem je sledeci. Na penisu imam tamne flekice (gore,dole i na glavicu), negde su i sastavljene,odnosno na nekim delovima je koza tamnija. Retko kad me malko zasvrbi. Bio sam kod doktora i rekao mi je da je to ustvari neki pigmentski poremecaj i da to moze da se sredi laserom. Da li postoji neka krema koja bi mogla da pomogne da se koza bar malo vrati u normalu?
malkomx napisao:Naime moj problem je sledeci. Na penisu imam tamne flekice (gore,dole i na glavicu), negde su i sastavljene,odnosno na nekim delovima je koza tamnija. Retko kad me malko zasvrbi. Bio sam kod doktora i rekao mi je da je to ustvari neki pigmentski poremecaj i da to moze da se sredi laserom. Da li postoji neka krema koja bi mogla da pomogne da se koza bar malo vrati u normalu?
Aman ljudi dokle dodjosmo! od lica pa do......... katastrofa
Mirja, ovo je sajt dermatologija- kozmetologija, i obuhvata sve probleme koze na svim delovima tela. Medjutim, trenutno na forumu nema dermatologa(osim doktora iza Rima, ako se ne varam) pa bi bilo dobro da on odgovori na pitanje, posto ovakav problem ne spada u domen kozmetologije.
Pozz
DRAGANA 15 napisao:Mirja, ovo je sajt dermatologija- kozmetologija, i obuhvata sve probleme koze na svim delovima tela. Medjutim, trenutno na forumu nema dermatologa(osim doktora iza Rima, ako se ne varam) pa bi bilo dobro da on odgovori na pitanje, posto ovakav problem ne spada u domen kozmetologije.
Pozz
Shta ipak? Pa i ovo su delovi tela, i verujem da je ljudima slobodnije da pitaju i traze savete na forumu, tj. da se podrobnije informishu. Shta da tebe zadesi slican problem? Preskoci jednostavno topic, umesto shto odmazesh beskorisnim postovima.
Shta ipak? Pa i ovo su delovi tela, i verujem da je ljudima slobodnije da pitaju i traze savete na forumu, tj. da se podrobnije informishu. Shta da tebe zadesi slican problem? Preskoci jednostavno topic, umesto shto odmazesh beskorisnim postovima.
Ako je za tebe guzica i polni organ isto za mene nije! i lecite se bre kod dermatovenerologa i tamo postavljajte pitanja! rdjavom k..... i dlake smetaju
E ljudi vratite mi moju kosku!
Necemo da se svadjamo ovde na forumu, za to postoje neki drugi forumi, koje mi ne posecujemo! Jel da?
Hajmo, mir, mir, mir niko nije kriv. A u nastavak pesme slobodno uvrstite mene, posto je moj post sve izazvao!
Pozdrav,
Dragana