SPUSTEN TESTIS

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Tadija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2013 11:06 pm

SPUSTEN TESTIS

Post od Tadija »

Levi testis mi je nizi od desnog i kad ga pritisnem oko njega ima neka vodena loptica i pomera se sa njim,sad ja predpostavljam da je bruh posto sam dugo vezbao u teretani,bio sam kod urologa i rekao je da je sve normalno i da se mozda sakupila voda pored testisa i da to nije nista opasno i gledala ih je na ultra zvuku i kaze da nema kile i da je sve normalno sad meni je to malo nesigurno i napisala je potvrdu da su testisi na svom mestu,ja ne osecam nikakvu bol ali je i dalje levi testis nize od desnog pa molim za vasu pomoc hvala !!!
Tadija
Novi član
Novi član

Re: SPUSTEN TESTIS

Post od Tadija »

HOCE LI NEKO DA MI ODGOVORI ?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

testisi ne moraju da budu na istoj visini...i obicno je bas levi testis nizi od desnog...sto se tice te vodene loptice ne mogu ti nista reci bez pregleda...moze biti i vodena kila, ili neka cista...ako je vec obavljen pregled verujem da je sve u redu...ultrazvucno bi se videla i vodena kila i cista, najbitnije je da je ultrazvucno potvrdjeno da je sa testisima sve u redu...redovno obavljaj samopregled, ako ti bilo sta nadalje bude sumnjivo javi se na kontrolni pregled...
Tadija
Novi član
Novi član

Post od Tadija »

Vazi,hvala puno...
Odgovori