Azospermija
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Mar 31, 2007 10:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Azospermija
Da li neko može da mi objasni da u spermogramu spermatozoidi nepostoje a prilikom punktata testisa postoje, a pritom znate da su vam kanali protočni. ( da li ima neko slično iskustvo )
Neverovatno !
Koliko sam te ja shvatio iz jedne poruke koju si pisao u drugoj temi, ti punkcijom imaš spermatozoide ali ne puno njih pa odatle samo pretpostavljam da kontrola tvoga spermograma nije uradjena detaljno ili je neko pogrešio time što ti je rekao da su kanali protočni !
Zaista ne znam koje drugo objašnjenje može da postoji, mada nisam nikakav stručnjak po pitanju problema koji imaš ali čisto onako logički mi se nameće odgovor koji sam ti i napisao.
Koliko sam te ja shvatio iz jedne poruke koju si pisao u drugoj temi, ti punkcijom imaš spermatozoide ali ne puno njih pa odatle samo pretpostavljam da kontrola tvoga spermograma nije uradjena detaljno ili je neko pogrešio time što ti je rekao da su kanali protočni !
Zaista ne znam koje drugo objašnjenje može da postoji, mada nisam nikakav stručnjak po pitanju problema koji imaš ali čisto onako logički mi se nameće odgovor koji sam ti i napisao.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Azospermija
SQL mislim ako su pronađeni spermatozoidi punkcijom da su onda kanali negdje neprohodni.To se rješava hirurški opet
Re: Azospermija
Pozdrav svima.Nije me odavno bilo.Da li je neko imao problema sa nesazrijevanjem spermatozoida?Da li je neko imao spermatocioni arest?Tako nam je doktor rekao.Kaže da nismo bez šanse.Dao mu je vitamin e da pije i neki lijek za žensku neplodnost pa kontrola spermograma za 3 mjeseca