Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Vec duzi vremenski period (5-6) godina imam problem sa podocnjacima tj na levom oku imam plavo oko kapka i ispod, na desnom isto tako samo mnogo manje. Tacnije izgledao kao okoreo narkoman . Dr su mi rekli da mi kapilar puko i na tome je i ostalo. Nisam odlazio posle toga. Ako spavam npr 10-15 sata onda su mi je to plavo vise izrazeno.
Dali je slucajno upitanju neki nedostatak vitamina imam 22godine i jos uvek slabo imam bradu, svi moji vrsnjaci uveliko imaju???
Nikola, mozda je od alkohola, mozda od stresa, mozda od cigareta. Probaj da budes 7 dana na vocu samo i pij puno vode. Iscistices toksine iz organizma i poboljsaces krvnu sliku. Naravno ako pusis ili pijes, ostavi to, jer to dosta utice na podocnjake.
Било би веома паметно да одеш на контролу срца и бубрега.
Најједноставније и најсвеобухватније би било да одеш на ирисдијагностику. Тако ћеш одмах знати шта ти је. Имаш линкове на мом сајту (адреса у профилу: Ацин сајт) под Линкови, Здравље.