Pre 4 meseca, osetio sam bol u levom testisu i odmah se javio urologu koji mi je uradio palpaciju prostate ( neznatno uvecana, pravilnih oblika ) i poslao na briseve. Uradio sam briseve i otkrivena mi je Eserihija u ejakulatu.
Pocinjem da pijem prepisane lekove u naredna 3 meseca( nema sta nisam pio, cak sam i Longacef primao), da bi nakon kamiona lekova i ko zna koliko briseva uretre i davanja ejakulata izmedju svake terapije, ponovo uradio briseve koji su pokazali da Eserihije vise nema.
Problem je u tome sto ja i dalje osecam identicne bolove istog intenziteta i trajanja, s tim da mi se pored standardnog povremenog bola u predelu levog testisa, povremeno pojavljuje i bockanje i grejanje u rektumu.
Stolica mi je i vise nego uredna, mogu sat da namestim po njoj i bez ikakvih problema prilikom vrsenja nuzde.
U medjuvremenu sam ponekad znao da osetim i povremene bolove u podguynim misicima kad se sagnem.
Rekao sam sve ovo mom urologu koji mi je odgovorio da patim od nebakterijske hronicne upale prostate, da treba da povedem racuna o ishrani i da ce se to smiriti za otprilike godinu dana.
Brine me to sto mi se to grejanje i povremeno bockanje u rektumu tek nedavno javilo, ali on tvrdi da je to zasigurno jedan od simptoma dijagnostikovane "bolesti".
Da li neko ima komentar na ovo moje stanje i dijagnozu lekara?