PROSTATA ILI NESTO DRUGO?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
molotor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2013 1:12 pm

PROSTATA ILI NESTO DRUGO?

Post od molotor »

Ko zna nesto o ovome, neka slobodno odgovara, otvoren sam za sva misljenja i zakljucke! :D

Pre 4 meseca, osetio sam bol u levom testisu i odmah se javio urologu koji mi je uradio palpaciju prostate ( neznatno uvecana, pravilnih oblika ) i poslao na briseve. Uradio sam briseve i otkrivena mi je Eserihija u ejakulatu.

Pocinjem da pijem prepisane lekove u naredna 3 meseca( nema sta nisam pio, cak sam i Longacef primao), da bi nakon kamiona lekova i ko zna koliko briseva uretre i davanja ejakulata izmedju svake terapije, ponovo uradio briseve koji su pokazali da Eserihije vise nema.

Problem je u tome sto ja i dalje osecam identicne bolove istog intenziteta i trajanja, s tim da mi se pored standardnog povremenog bola u predelu levog testisa, povremeno pojavljuje i bockanje i grejanje u rektumu.

Stolica mi je i vise nego uredna, mogu sat da namestim po njoj i bez ikakvih problema prilikom vrsenja nuzde.

U medjuvremenu sam ponekad znao da osetim i povremene bolove u podguynim misicima kad se sagnem.

Rekao sam sve ovo mom urologu koji mi je odgovorio da patim od nebakterijske hronicne upale prostate, da treba da povedem racuna o ishrani i da ce se to smiriti za otprilike godinu dana.

Brine me to sto mi se to grejanje i povremeno bockanje u rektumu tek nedavno javilo, ali on tvrdi da je to zasigurno jedan od simptoma dijagnostikovane "bolesti".

Da li neko ima komentar na ovo moje stanje i dijagnozu lekara?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: PROSTATA ILI NESTO DRUGO?

Post od aa_aca »

Оно што свакако можеш да урадиш и што ти не може шкодити је:
1. домаћи лек против ешерихије - имаш га на мом сајту
2. почнеш да пијеш чај од млечике који је добар за простату
3. столицу однесеш да је провере на паразите (глисте и слично)
4. одеш на ирисдијагностику да видиш стање целог организма - имаш линк на мом сајту
molotor
Novi član
Novi član

Post od molotor »

aa_aca napisao:Оно што свакако можеш да урадиш и што ти не може шкодити је:
1. домаћи лек против ешерихије - имаш га на мом сајту
2. почнеш да пијеш чај од млечике који је добар за простату
3. столицу однесеш да је провере на паразите (глисте и слично)
4. одеш на ирисдијагностику да видиш стање целог организма - имаш линк на мом сајту

Hvala na odgovoru!

Eserihiju vise nemam, tako da nemam ni potrebu za daljim lecenjem iste.

Sto se tice davanja stolice na analizu, da li mozete da me savetujete koje analize tacno da se urade? Msm na strucne nazive i to...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Не бих знао да ти кажем за столицу, осим да предложим тест на паразите - шта год могу да ураде. И обавезно кандиду да провере.

Иако су анализе за ешерихију негативне, било би добро да попијеш једну туру лека. Пошто је домаћи и прави се од белога лука и белога вина, не може да шкоди. :D
molotor
Novi član
Novi član

Post od molotor »

aa_aca napisao:Не бих знао да ти кажем за столицу, осим да предложим тест на паразите - шта год могу да ураде. И обавезно кандиду да провере.

Иако су анализе за ешерихију негативне, било би добро да попијеш једну туру лека. Пошто је домаћи и прави се од белога лука и белога вина, не може да шкоди. :D

Ok, hvala! Taj lek za eserihiju sam pio jos u pocetnoj fazi konstatovanja postojanja eserihije i nije mi pomogao.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

molotor napisao:Ok, hvala! Taj lek za eserihiju sam pio jos u pocetnoj fazi konstatovanja postojanja eserihije i nije mi pomogao.
Хм, занимљиво. Ја знам две особе које су на тај начин решиле упорне инфекције. Баш чудно.
molotor
Novi član
Novi član

Post od molotor »

aa_aca napisao:
molotor napisao:Ok, hvala! Taj lek za eserihiju sam pio jos u pocetnoj fazi konstatovanja postojanja eserihije i nije mi pomogao.
Хм, занимљиво. Ја знам две особе које су на тај начин решиле упорне инфекције. Баш чудно.

Radi se o tome da ja vise gotovo i nemam bolove u predelu levog testisa( povremena ziganja i osecaj pecenja), odnosno smanjili su se gotovo za 90%, ali se sada ta bol ( ziganje i zagrevanje) da tako kazem "preselila" u predeo rektuma, pa me sada to brine i to mi je najveci problem. Urolog kaze da je to sve od hronicne upale prostate, ali ne znam koliko mu mogu verovati, iz razloga sto prethodna 3 meseca, dok sam imao simptome u testisu, ove simptome koje sada imam u rektumu-uopste nisam imao. Oni su poceli da se javljju od pre otprilike mesec dana i jos uvek traju. Ne povecavaju se ali ni ne smanjuju.
Odgovori