Bol penisa na dodir. MOLIM ZA POMOC

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Bol penisa na dodir. MOLIM ZA POMOC

Post od Dr011 »

koliko imas godina? to moze da bude uobicajena pojava kod mladih momaka koji nisu navikli na direktan dodir po glavicu, treba vremena za to, i to se sa godinama sredi, sam vezbaj...treba samo proveriti postoji li mozda neka upala ili problem tesne kozice koji takdoje mogu dovesti do takvih tegoba...
notradam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 18, 2012 1:39 am

Post od notradam »

mam 18 godina i oduvijek imam problema ako se to moze tacno tako nazvati...pece me ili boli glavic na dodir ne znam kako bi opisao taj osjecaj, i isto neka bol kada otkrivam glavic, dakle previjanjem kozice...sada da li je to normalno.ili
nikada nisam imao.spolni odnos al ubrzo bi trebao pa se bojim pomalo da ce mi to smetati
molim vas br
TRY ME
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 25, 2013 1:16 pm

Post od TRY ME »

I ja isto imam problem sa tim . Kad marstubiram imam osecaj kao da mi je ''suv'' glavic i ja ga onda pokvasim, al posle nekog vremena on se opet ''osusi''. I onda pocne da me pece. Da li neko zna o cemu je problem? Hvala unapred
Odgovori