sta dalje?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
lik 86
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Maj 25, 2007 1:04 pm

sta dalje?

Post od lik 86 »

pre godinu dana, pojavila mi se mala ali vrlo mala izraslina na prepucijumu penisa, onoj kozici ispod glavica, kao mala bradavica... otisao sam kod koznog, rekao je da mi je to vrlo malo da bi se bilo sta radilo i da ne diram... u toku jednog od odnosa, se ta bradavica pokidala, to je bilo recimo u aprilu prosle godine i od tada nikako da mi zaraste taj deo, tj uvek se povredi tokom odnosa, raskrvari, zaraste malo i ostane crvena flekica, koja nikada ne prodje do kraja... otisao sam pre neki dan kod koznog koji je pogledao i rekao da se vidi defekt koze, ali da misli da nije nista ozbiljno i dao mi kremu triderm i rekao da mazem 10 dana i posle toga neku i protiv crvenila... pa da se javim za mesec dana... u medjuvremenu sam napipao zlezdu na desnoj preponi, i na uzv mi je nadjena jedna zlezda ali reaktivna 12mm velicine i receno mi je da ne brinem... ja sam malo trazio na netu i svasta procitao, stigao i do karcinoma penisa, cak, pa me interesuje da l da radim nesto dalje, s obzirom da je ta ranica, oziljak il sta vec prisutan dugo, i sada plus ta zlezda?? hvala svima unapred.. da napomenem jos da na triderm reaguje, povlaci se, crvenilo samo ostaje ali se vidi i dalje...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: sta dalje?

Post od aa_aca »

Прочитао сам твојих неколико постова и видео проблеме које си спомињао.

Послушај ме и отиђи на неку комплетну дијагностику типа ирисдијагностике или термовизије. Можеш и на АМП или ЕПТА анализу да ти комплетно провере крв (без вађења крви). На мом сајту (адреса у профилу) имаш неке одговарајуће линкове: Линкови, Здравље.
lik 86
Stalni član
Stalni  član

Post od lik 86 »

hm, izgleda da cu morati ... ma, prosla godina mi je bila haos, nikada mi nije falilo nista, i onda odjednom, te ovo, te ono, te zlezde na vratu uvecane, te slezina, te sada na preponi, pa ovo sa genitalijama, bio sam na Vma kod hematologa, analize krvi u redu i kaze nije nista a meni samo iskace nesto, malo, malo i op... uzass.. hvala u svakom slucaju..
lik 86
Stalni član
Stalni  član

Post od lik 86 »

hm, izgleda da cu morati ... ma, prosla godina mi je bila haos, nikada mi nije falilo nista, i onda odjednom, te ovo, te ono, te zlezde na vratu uvecane, te slezina, te sada na preponi, pa ovo sa genitalijama, bio sam na Vma kod hematologa, analize krvi u redu i kaze nije nista a meni samo iskace nesto, malo, malo i op... uzass.. hvala u svakom slucaju..
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Неће бити згорег да порадиш и на имунитету. И за то имам проверен рецепт на сајту.
Odgovori