Zdravo, imam 31 g i nikada nisam imala problema sa zdravljem, a pogotovo uroloskim i ginekoloskim problemima. Izuzetno vodim racuna o svom zdravlju.
Iznenada sam pocela da osecam razne probleme, bol u bubrezima, u besici, na analizama su mi se pojavile razne bakterije i sad pijem antibiotike. Lekari su mi rekli da je to zbog pada imuniteta i prezivljenog stresa.
Zar je moguce zaraziti se bakterijama, zbog stresa i ljubavnih problema.
Jesam dozivela jak i tezak stres i vec mesec dana tugujem i "bolujem" skroz sam skrhana, Ja sam veliki emotivac i kad nekog volim dajem sve od sebe, i nisam mogla da podnesem da budem tako ostavljena i to bez razloga, cak i reci.
Da li je ovo moguce ili je nesto drugo u pitanju. Jedan lekar mi je rekao, da dok ne resim problem sa psihom, antibiotici mi nece mnogo pomoci???, jer ce se to ponavljati???
Hvala, danijela
Uticaj stresa i duzeg tugovanja na urolosko zdravlje
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 04, 2006 11:31 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Uticaj stresa i duzeg tugovanja na urolosko zdravlje
ako mnogo pruzis ljubavi i dobrote dragoj osobi, bices u najmanju ruku nepostovan i nesrecan
Da Danijela, stres i stanje duha je uzrocnik mnogih zdravstvenih problema, jer direktno ima uticaj na stanje imunog sistema, a sto dovodi do narusavanja odbrambenog sistema i veceg razvoja stetnih bakterija, sto je slucaj kod tebe. U zavisnosti od duzine i ucestalosti takvog stanja, mogu se javiti i druge posledice pa i bolesti, kardiovaskularne , psihicke, itd..,. Pa ako si primetila u poslednje vreme kad lekar “ne zna sta ti je”, uvek ti kaze “to ti je na nervnoj bazi”…
A sto se tice uzroka tvojih problema, ma zaboravi to, opusti se malo, nije on vredan toga (kad je takav). Za utehu i ja sam imao slicno iskustvo i to sa naj prijateljicom (tako sam je dozivljavao), koja me je tako “pomerila”, i svojim “postupkom” mnogo povredila, ali……., sigurno sam samo sebi mnogo mnogo naskodio, ma glupost…,
Zato opusteno, bitno je cuvati svoje zdravlje.
A sto se tice uzroka tvojih problema, ma zaboravi to, opusti se malo, nije on vredan toga (kad je takav). Za utehu i ja sam imao slicno iskustvo i to sa naj prijateljicom (tako sam je dozivljavao), koja me je tako “pomerila”, i svojim “postupkom” mnogo povredila, ali……., sigurno sam samo sebi mnogo mnogo naskodio, ma glupost…,
Zato opusteno, bitno je cuvati svoje zdravlje.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 3:07 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Uticaj stresa i duzeg tugovanja na urolosko zdravlje
imam 31 g i nikada nisam imala problema sa zdravljem, a pogotovo
Imam sličan broj godina (73. godište) i imao sam isti problem kao i ti.
U svom dosadašnjem životu sam primetio da moje psihofizičko stanje izuzetno utiče na moje zdravlje. Virus gripa na primer.
Ima tu nešto i u godinama. Primetio sam da kada sam prešao 30 godina da sam počeo da se gojim iako nisam promenio život i ishranu.
Što se tiče lekova moj savet je da probaš sa čajevima a da sa lekovima budeš veoma oprezna.
Postoji teorija po kojoj većinu bakterija hlamidiju, koke i slične kojekake karakondžule nosiš u sebi celog života. (nasleđivanjem, bazen, javni WC, polni odnosi) Simtpomi i razvoj istih dešava se kada si najslabija.
Gledaj komedije.
Idi sa drugaricom u bioskop ili na neka druga javna (vesela) mesta možda upoznaš neku novu osobu.
Mene je moja bivša godinama varala, ali ja nisam imao hrabrosti da je ostavim, tek kada sam upoznao sadašnju devojku sam ukapirao neke stvari. Sada mislim "šta mi je to trebalo da 10 godina provedem sa osobom sa kojom se nisam osećao kao kod kuće". I dan danas mi nije jasno šta je to u stvari mislila moja bivša devojka kada je počela da izlazi sa drugim a u isto vreme bila i samnom i šta sam ja to mislio.
Nadam sa da ti je sada lakše.
Imam sličan broj godina (73. godište) i imao sam isti problem kao i ti.
U svom dosadašnjem životu sam primetio da moje psihofizičko stanje izuzetno utiče na moje zdravlje. Virus gripa na primer.
Ima tu nešto i u godinama. Primetio sam da kada sam prešao 30 godina da sam počeo da se gojim iako nisam promenio život i ishranu.
Što se tiče lekova moj savet je da probaš sa čajevima a da sa lekovima budeš veoma oprezna.
Postoji teorija po kojoj većinu bakterija hlamidiju, koke i slične kojekake karakondžule nosiš u sebi celog života. (nasleđivanjem, bazen, javni WC, polni odnosi) Simtpomi i razvoj istih dešava se kada si najslabija.
Gledaj komedije.

Idi sa drugaricom u bioskop ili na neka druga javna (vesela) mesta možda upoznaš neku novu osobu.

Mene je moja bivša godinama varala, ali ja nisam imao hrabrosti da je ostavim, tek kada sam upoznao sadašnju devojku sam ukapirao neke stvari. Sada mislim "šta mi je to trebalo da 10 godina provedem sa osobom sa kojom se nisam osećao kao kod kuće". I dan danas mi nije jasno šta je to u stvari mislila moja bivša devojka kada je počela da izlazi sa drugim a u isto vreme bila i samnom i šta sam ja to mislio.
Nadam sa da ti je sada lakše.