BIO SAM NA MORU I HODAJUCI KROZ USTALASANU VODU OSETIO SAM UBOD U PALAC DESNE NOGE IZ KOJEG JE CURILA KRV.
MOJE PITANJE GLASI AKO SAM STAO NA IGLU KOJA JE ZARAZENA HIV VIRUSOM
DA LI POSTOJI MOGUCNOST DA SAM SE ZARAZIO
NAPOMINJEM DA JE IGLA BILA U MORSKOJ VODI NA DNU.
POLNE BOLESTI
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: POLNE BOLESTI
Igla zarazena HIVom u moru?
Sad se malo bavite naucnom fantastikoM!
U moru ste se naboli na kamen ili na morskog jeza tako da ne pravite problem od sitnice!
Sad se malo bavite naucnom fantastikoM!
U moru ste se naboli na kamen ili na morskog jeza tako da ne pravite problem od sitnice!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Mozda je malo cudno pitanje, ali izaziva veliku nestabilnost. Naime, imam devojku koja je imala bogatu seksualnu istoriju, i do sada nismo imali seksualni odnos. Ali dolazilo je do mehanickog zadovoljavanja, rukom. Ja sam primetio kod nje u vagini da ima neke kvrzice sa gornje strane vagine, sto ne znam ni da li je normalno, ali konkretna zabrinutost polazi od toga sto smo poslednji put kad smo to radili, njen sekret je zavrsio na mojoj butini, a ja sam svojom rukom koja je bila u vagini dodirnuo svoj polni organ, pa me interesuje da li postoji mogucnost da se zarazim necim? :/
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 21, 2012 3:12 pm
Zdravo! Evo,da prvo objasnim moju situaciju: Trenutno imam herpes na usni i periodicno mi se pojavi. Znam da ne treba da se ljubim dok imam herpes,ali sam to ipak uradila. Sad me zanima da li se taj usni herpes moze preneti na genitalije "vatanjem" (sto bi se zargonski reklo) i da li je moguce da ja dobijem genitalni herpes zato sto imam usni? Strasno sam zabrinuta,nadam se da mi mozete pomoci. Hvala unapred.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zavisi u kojoj fazi je herpes!
Ukoliko je u vlaznoj fazi kada je na usnama otecena pustula za virusima kada pukne, i prvi dan posl etoga onda je moguce virus herpesa preneti na bilo koji deo koze!
Ukoliko je u vlaznoj fazi kada je na usnama otecena pustula za virusima kada pukne, i prvi dan posl etoga onda je moguce virus herpesa preneti na bilo koji deo koze!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.