uradila sam urino kulturu i nasli su mi e.coli 10 000 i Klebsiella Enterobacter vise od 100 000.Moze li neko da mi kaze sta prouzrokuje ovu drugu bakteriju-Klebsiella i kako se leci?
Pozdrav
Dragana
urino kultura
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: urino kultura
da li ste imali nekih drugih uroloskih problema ili ste imali urinarni kateter? moze se nekad javiti i bez toga...leci se antibiotikom prema nalazu antibiograma, ako postoji jos neki uroloski problem i njega treba resavati...
kateter..ne.imam poslednjih 5-6 meseci problem sa e.coli,jednom sam imala i proteus...pila lekove u velikim kolicinama,da bih sada otkrila da imam dve bakterije...prilikom ginekoloskog komplet pregleda receno da je INFLAMACIJA u pitanju,ako se tako pise....mozete li mi reci od cega se dobija ta bakterija?
neko je jednostavno skloniji nastanku urinarnih infekcija, posebno zene. zbog blizine anusa...ako ujedno postoji i ginekoloski problem i on se mora leciti...uradite i jedan ultrazvucni pregled radi provere da li je to uredu...
Hvala... 

Одличан лек за ешерихију коли је са белим луком и белим вином. Описао сам га на мом сајту (адреса у профилу).
Против протеус вулгариса одлично је ацидофилно млеко које прави Завод за млекарство у Београду.
Против протеус вулгариса одлично је ацидофилно млеко које прави Завод за млекарство у Београду.